Abrajz 0 Napisano Jul 16, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri Imam jedno pitanje koje me muci evo vec 2-3 mjeseca.Dakle motor hladan upali iz prve,medjutim kada se vozi 15-20 min i kada se ugasi nece uopste da upali,pored toga primijetio sam da teze dosta vergla nego kad je hladan.Kada ga ostavim da se ohladi nekih 20 min on upali...Znam da tu ima mnogo stvari koje mogu uticati na to.Da budem iskren nisam posjecivao nikakvog majstora,samo sam se vise puta raspitao..Neki govore da su otisli lezajevi radilice(ali nista u masini ne lupa,masina radi kao sat),neki govore da ne valja smjesa i da treba karburatore malo uriktati,neki govore da je do svjecica..Pa sam odlucio da ovdje postavim pitanje jer mozda ima dosta ljudi koji se razumiju u to.... Hvala vam unaprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16889 Napisano Jul 16, 2019 Integrisan, 5005 postova Prijavi odgovor kao problematičan Elektronika, gorivo ili kompresija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jul 16, 2019 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Teže vergla zbog viška goriva, davi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 16, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opet crno dete? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jul 16, 2019 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Sve je moguće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Jul 17, 2019 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan meni taj problem pravio anlaser, poslao ga na servis i nakon toga nema vise problema. Dok me mucilo to naletih i da su ljudi pokusali sa jacim akumulatorom i boljim kablovima od akumulatora do anlasera. Koji motor je u pitanju, googlaj hot start problems i model mozda ti nesto ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abrajz 0 Napisano Jul 17, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki zzr je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...