miges 0 Napisano Maj 11, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna mozda koliko kosta nov Keeway enduro 200? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ako mislis na exceed,mislim da se ne proizvodi.....i ja sam bio zainteresovan za 125ccm....al mozda se 200ccm proizvodi...nisam siguran.pitaj srkkija...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 11, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Exceed se vise ne proizvodi ni jedan ni drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi nije jasno zasto su prestali da proizvode najbolji motor koji su imali . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan zato sto su pederi ;D Imali su u planu vece kubikaze za ove nove sm i enduro modele, ali su ostali na 50ccm. Mada ako je cena ovih od 50ccm preko 2000, mozda im bio rizik da puste na trziste. A mozda i ne mrzimedarazmisljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan A koji deo je hitan ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Maj 12, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa hitno mi je da nadjem cenu novog motora Keeway endurao 200, ako je jos uvek uopste u proizvodnji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da se on ne proizvodi....nije mi jasno zasto kad ga svi hvale.... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi nije jasno zasto su prestali da proizvode najbolji motor koji su imali . Ni meni nije jasno zasto je prestala proizvodnja :-\ to je super motor. Mali off : Ali najbolji Keeway bajk se jos uvek pravi, bar je meni najbolji Land Cruiser ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi nije jasno zasto su prestali da proizvode najbolji motor koji su imali . Ni meni nije jasno zasto je prestala proizvodnja :-\ to je super motor. Mali off : Ali najbolji Keeway bajk se jos uvek pravi, bar je meni najbolji Land Cruiser ;D cinjenica,ne off ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...