Nurijadizdar 2 Napisano Jun 28, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav moze li mi neko reci,majstor il s iskustvom ko za regler uzeo nov orginal za suzuki gsxr600 k1 i fila,ali kad motor radi par minuta ne mozes dirnuti regler koliko je vruc,e sad jdli normalno to ili je nesto u pitanju..hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17361 Napisano Jun 28, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Normalno je da se greje (ukoliko nije upaljeno svetlo grejanje je veće). Premeri napon (sa upaljenim svetlima i sa 2500 ili više obrtaja). Ukoliko je u intervalu 13,8-14,4V ne diraj ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nurijadizdar 2 Napisano Jun 29, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 29, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj ništa i čekaj da sam od sebe crkne pa ga zameni nekim koji se manje greje i koji je pouzdaniji. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nurijadizdar 2 Napisano Jun 29, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze ovaj sam uzeo prije mjesec nov orginal za suzuki 200eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nurijadizdar 2 Napisano Jun 30, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan E mjerio sam,znaci legrel uzet nov orginal za suzuki gsxr600 Ugasit motor 12.94 napon Upalit motor bez svijetla 14.33 na leru Upalit na 3000 obrtaja sa kratkim svijetlima 13.60 Sa upalitim kratkim svijetlima na leru 14.30 Sa dugim svijetlima na 3000 obrtaja 13.50,,e sad ne znam,znam da se ugrije nakon par minuta ne mozes drzati ruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 30, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko ti je to ugradio? Oteraj kod njega i reci mu vidi šta si napravio. Mada postoji velika šansa da tj je shunt tip regler i oni se jednostavno greju. Poenta je da se pozicionira na pogodno mesto gde može da se hladi maksimalno. Neki stavljaju i bakarnu pločku ispod kako bi se toplota sto pre i racnomernike odvukla. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nurijadizdar 2 Napisano Jun 30, 2019 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma majstor kaze da je to u redu i normalno,a opet neki kazu da nije,,prvo su mi namotaji otisli stavio polovne s drugog motora,i kao sad radi,fakat nemam problema s paljenjem puni,samo sto se grije cak kad duze vozim osjetim na ljevoj strani gdje bude regler na repu,toplotu,vrucinu,mada ne vozam puno malo po gradu,dnevno pravim petnestak kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...