Motorcyclist 16791 Napisano Jun 28, 2019 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko neki savet, nesto sto mu je pomoglo (osim cepova, slusalica , vizira)? Sta je problem? Problem je sto vizir gadja negde u vrat ili imalo ispod njega , vazduh ulazi ispod i pravi buku. I sad, kada stavim jednu ruku , tacnije dlan oko vrata, samo blago kao kad hocete nekog da uhvatite za vrat, buka se poprilicno smanjuje. Ili, ako stavim pesnicu ispod brade, isto se desava. Kaciga je dobre velicine, sve zatvorene, zavesica, sundjeri deblji nego na staroj itd itd... Kao da postavljanje ruke razbija vazduh koji dolazi sa vizira pa otuda i smanjenje buke , i to primetno. Probao sam skroz zatvoriti bradu ali to ne daje rezultat kao postavljanje ruke ispod brade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 28, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da podbradak na kacigi produzis? Ja sam na prethodnoj kacigi kupio neki produzeni zbog hladnog vazduha zimi i shvatio da je sa njim kaciga dosta tisa. Nesto na ovaj fazon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16791 Napisano Jun 28, 2019 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, milos-v said: Mozda da podbradak na kacigi produzis? Ja sam na prethodnoj kacigi kupio neki produzeni zbog hladnog vazduha zimi i shvatio da je sa njim kaciga dosta tisa. Nesto na ovaj fazon Pa i kod mene nije nesto drugaciji i kraci i poprilicno je zatvorena kaciga okolo sa postavom Moram da lociram gde ulazi i kako nekako da sprecim makar malo, jer je drasticna razlika kad samo malo stavim ruku. Na staroj cak ni nemam podbradak pa nisam nikad ni obracao paznju na buku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jun 28, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem sam imao na Vfr..150km na sat ubija..dve ruke oko vrata nista se ne cuje ..nisam uspeo da utvrdim o cemu se radi...zamenio 3 kacige u peroidu dok je motor bio kod mene i nisam uradio nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10496 Napisano Jun 28, 2019 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Sale-VFR Resenje: jastuk za putovanje 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jun 28, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi padalo na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Jun 28, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Jun 28, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam veći problem, kada vozim iza drugarovog Shadowa, ne da ne čujem vetar, nego ne čujem ni svoj motor 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16791 Napisano Jun 28, 2019 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne cujem motor vec na 100km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16791 Napisano Jun 28, 2019 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan O ovome sam citao, kod nekih motora je moguce Increase gap from screen to fairing and all will be well for the most part. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16791 Napisano Jun 28, 2019 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.amazon.com/WINDJAMMER-REDUCES-Helmets-original-copied/dp/B003FHLNVK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9696 Napisano Jul 2, 2019 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan A čepovi za uši su najjeftiniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Jul 2, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj problem u najvecoj meri resio odgovarajucim cepovima. U pocetku sam koristio neke speedo za plivanje, i slabo se smanjivala buka, plus me bolelo uvo bukvalno nakon par sati voznje jer su dosta kruti i neudobni. Otkad sam provalio one najobicnije od pene (150 dinara u svakoj apoteci) preporodio sam se. Poenta je samo da se zgnjece sto vise moguce pre stavljanja i zatim kad ih ubacis u uši i kad se rasire eliminisu sve iritantne zvukove. Samo ih cesto menjam jer izgube na kvalitetu vrlo brzo.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Jul 2, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan A ima i ovakvih dodataka koji deluju kao resenje samo ne znam gde mogu da se nabave i pasu li na bilo koji model full face kacige...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Jul 2, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Srbenda sa čačkalicom bi ti rekao:" jebo bajkera kojem vetar smeta" 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Jul 2, 2019 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Meni skuter baca vazduh tacno po sredini kacige, preko 100 km na sat ne cujem nista.Kaciga je mt full face.Za mene jedino resenje je izolir traka, nalepim na viziru kacige po ivicama, da odbija vazduh, smanjena buka bar za 50%, ruzno izgleda ali koga briga Послато са SM-G925F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...