Andric_Ivo 9 Napisano Jun 21, 2019 U prolazu, 38 postova Lokacija: Krusevac, Beograd Motocikl: BMW 1200gs, Yamaha Fz1, dva puta Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, U ponedeljak krecem za Krakow. Imam jedan dan (znaci bez prenocista, negde od 5h ujutru pa do 21h-22h) da stignem do Krakowa. Kad god sam mogao zaobilazio sam Madjarsku, a severnije nisam ni vozio, tako da imam nula iskustva sto se tice ovog puta. Voleo bih da me neko posavetuje sa rutama koje nema smisla zameniti dosadnim auto-putevima. U povratku imam vise vremena pa cu moci da stanem negde i posvetim se necemu sto vredi. Voljan sam da izvezem auto-put kroz Madjarsku samo da bih sto pre stigao do Slovacke, nesto mi se cini da je zanimljivija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 21, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi duži put, mesec dana nakon dozvole je bio do Katowica u PL, ali iz 2 dana, sa noćenjem u B. Bistrici. Iskreno, Mađarsku gledaj da prođeš što pre, i da ne zaspiš tokom vožnje. Slovačka je dosta zanimljivija. U odlasku sam išao na Banjsku Bistricu, pa odatle sa jednim Slovakom malo zujao okolo lepim putevima, a dalje ka PL prošao kroz Low Tatras nac. park (Liptovska Osada), pa na sever ka mestu Namestovo i preko lepog planinskog graničnog prelaza u PL ušao kod mesta Korbielów. Napominjem da mi je vreme bilo prilično loše pa nisam mogao mnogo da lutam, ali sam u Slovačkoj ipak uživao. U povratku sam se malo bolje pripremio, pa sam iz PL krenuo preko mesta Novi Targ, Jurgow i u SK išao putem 66 i od Tatranske kotline putem 537. Stvarno ti preporučujem da odvezeš celu dužinu puta 537, fenomenalan je. Priroda je nestvarna, vrhovi planina pod snegom su skoro na dohvat ruke, miris borova i žubor planinskog potoka, i lep hrapav asfalt i dosta motorista. Ima i hotelskih naselja sa turistima, pa obrati pažnju na starije švabice koje prelaze put u tim mestima, ali jasno su obeležena(e). 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andric_Ivo 9 Napisano Jun 23, 2019 U prolazu, 38 postova Lokacija: Krusevac, Beograd Motocikl: BMW 1200gs, Yamaha Fz1, dva puta Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, to su mi korisne informacije koje ce svakako doprineti putovanju. Hvala Po svemu sudeci ni meni nece biti vreme sjajno, ali postoji nesto u meni "nenormalno" te zbog toga nalazim neku dozu uzivanja i u voznji po kisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...