peratrap 787 Napisano Jun 20, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kišnu jaknu Revit cena 5000 din .Kupljena u moto čarliju u trstu ali pogrešan broj,neoblačena Pera 0600218000 Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1940 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 949 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Velicina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Jun 20, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Velicina?Velicina MПослато са SM-A505FN помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Jun 20, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je izasao naziv oglasa Jadranska magistrala pojma nemam ,ja to nisam napisao ali ne menja stvari.Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano Jun 20, 2019 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna fora da mnogo vise ljudi pogleda oglas. Da si stavio u temu o zenskim dupetima verovatno bi je vec prodao. 5 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Jun 20, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan I verovatno misliš da sam to namerno uradio ?Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano Jun 20, 2019 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok ali si mi otvorio oci za moj sledeci oglas 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16885 Napisano Jun 20, 2019 Misbehave Responsibly, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Mikulanac said: Ma jok ali si mi otvorio oci za moj sledeci oglas Naslov oglasa "Menjam partnerku" a u nastavku: Razvodim se od jakne. Došla nam je kritična 7. godina zajedničkog života. Menjao bih je za neku krupniju i jaču u struku, takve mi sada više gode. 4 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Jun 22, 2019 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolege bajkeri ! Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...