stilihon 22 Napisano Jun 19, 2019 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Dosao sam u posed ovog duseka ali bez pumpe. Jel zna neko gde bih mogao da nadjem pumpu (koja nije elektricna) da ne bih ostao bez pluca. U prilogu je slika duseka i ventil istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 19, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde : Pumpe za naduvavanje - strana 1 - Od Igle Do Lokomotive WWW.ODIGLEDOLOKOMOTIVE.RS Pumpe za naduvavanje - Izaberite u Internet prodavnici OdIgleDoLokomotive.rs - 018/576-705 - Isporuka na kućnu... Ja imam ovu desnu u prvom redu ( od 739 dinara ), služi mi za mali čamac, mislim da bi mogla i kod tebe. Uostalom, imaš tu na sajtu kontakt telefone, pa možeš pozvati i pitati . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3103 Napisano Jun 19, 2019 8-bit, 1902 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan U jysk-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Jun 19, 2019 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na sajtu izgleda okej, zvacu ih sutra,a provericu i u jysku svakako. Hvala na informacijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...