Dejan71 42 Napisano Jun 11, 2019 (promenjeno) U prolazu, 35 postova Lokacija: Nijmegen Motocikl: R850R / R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkerima, Vec neko vrijeme pratim forum, narocito uzivam u putopisima. Trenutno vozim BMW R850R. Godisnje vozim oko 25 000 km uglavnom posao-kuca relacija. Vozim preko cjele godine… sunce, kisa, snijeg, grad….ne postoji lose vrijeme… samo losa odjeca Imam srece da mi je i poziv vezan sa mtorima tako da kad sidem sa motora sam prakticno opet na njemu… i to postoji… Svima zelim puno zdravlja i oprezno u saobracaju…. Svi gledaju ali vas ne vide.. Evo par slika of prije neki dan Belgija-Luxemburg-Francuska. Promenio Jun 11, 2019 član Dejan71 Slike 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Jun 11, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Brede 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Jun 11, 2019 Hronični Motociklopata, 7383 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao Daj neku fotku bengule 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Jun 11, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi evo , kada budeš imao vremena napiši koju reč, prelep motor, inače jedan od dva motora koji su mi ušli u uži izbor kao sledeća kupovina https://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/57-bmw/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jun 11, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...