Peki 1215 Napisano Maj 10, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ili se mnogo toga promenilo od kako sam ja palio motor na kurblu ili moj pašenog ima pokvarenu kurblu na skuteru. Ja sa svojih 75,6,7,8 kila moram da skačem iz petnih žila da bih okrenuo kurblu i to uz zvuk koji je kao da se nešto lomi u motoru. Posle pola sata sam digo ruke i upalio ga na moj akumulator. Zanima me jel to tako treba da čovek podbije pete ili bi trebalo da posetimo nekog majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za ovog ali kod svih koje sam ja palio moglo je opusteno rukom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nebi trebalo da ide previse tesko.mada ovi skuteri kada se pale na kurblu zvuk je malo cudan,ali pritiskom na kurblu masina se ne pokrece previse posto kurbla hvata pri dnu i ima mali hod,tako da izgleda kao da hvata samo jedan zub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 10, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Beš mu mater kinesku ja u životu ružniji osećaj nisam imao...pomislih iskrlja se sve. Upalim i ugasim motor na taster par puta i još ga pustim da radi neko vreme, ugasim ga i uzjašim onu kurblu i ništa. Neće ni od vrha a kamo li na poslednji zub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Odsrafii deklo i malo wd om naprskaj zupcanik taj od kurble,valjda ce makar malo pomoci! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 10, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da probamo i to sutra. Poz i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da hoce.... Deshavalo se i meni,imao sam i ja keeway-a javi kako je proshlo... pozz josh jedared Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Moj keeway SuperLight 150 ccm (pretpostavljam da je agregat isti) je palio na kurblu ko dva i dva . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I meni se to ranije desavalo na nekoj Aprilijici... i pomagalo je upravo to sto gio kaze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...