ekvador 41 Napisano Jun 5, 2019 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam Hondu Hornet 2002 , i bas me je danas jedna tema podsetila na problem. Visok sam 192 i imam problem sa zadnjom kocnicom, noga mi ne stoji normalno i nemam dobar osecaj, fali mi prostora . Malo sam istrazivao po forumu , vidim da ima dosta preporuka za Bobana, pa me zanima da li cu resiti svoj problem sa custom sedistem, ne znam ni koliko smem da ga podignem, da li se nesto menja u celoj koordinaciji ? Ja bih ga podigao sto vise, koliko smem, deluje mi da bih resio svoj problem sa custom, visim sedistem i dobio osecaj za zadnju kocnicu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jun 5, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan A da malo spustis papucu kocnice.Sa podizanjem sedista promenices kompletno sedenje na motoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 5, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma zadnja ti i ne treba Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekvador 41 Napisano Jun 5, 2019 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, ivica744 said: A da malo spustis papucu kocnice.Sa podizanjem sedista promenices kompletno sedenje na motoru Pa da, jedno 3 cm je ideja, da li to ugrozava bezbednost sta mislis da je negativno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jun 5, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Promenices polozaj,nece to korman biti gde i sad,bices vise nagnut napred.Da li ce ti biti udobna voznja?Probaj da stavin neki sundjer na sediste (sto bi dodalo ta 3cm visine)pa vidi kako izgleda voziti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekvador 41 Napisano Jun 6, 2019 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ivice, zvao sam sada jedan poznati servis U NS, i pitao za tvoju preporuku za pomeranje zadnje kocnice, glavni serviser me pita a sto to radis, ko jos koristi zadnju kocnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekvador 41 Napisano Jun 6, 2019 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam zvao drugog majstora, odmah je znao sta je problem, u vezi uvucene papucice, mozda ce to resiti problem, taj savet sa izmestanjem ili produzenjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15701 Napisano Jun 6, 2019 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno je namesti kako ti odgovara. I inače si previsok za taj motor, pa komande podesi kako tebi odgovara. I da, važno je, koristi zadnju kočnicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jun 6, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, ekvador je napisao: Ivice, zvao sam sada jedan poznati servis U NS, i pitao za tvoju preporuku za pomeranje zadnje kocnice, glavni serviser me pita a sto to radis, ko jos koristi zadnju kocnicu Ne znam.kako to izgleda kod tebe.ali na na ove safcice stelujes visinu papuce.a tom.majstoru slobodno reci da jede govna 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Jun 7, 2019 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam slican problem. Resio sam ga kupovinom CB-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Jun 7, 2019 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pa i Hornet je CB....ali upola manji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...