Astral 6236 Napisano Jun 4, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem fabricki izduv za Tdm 4tx sa katalizatorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 4, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moze i sa izgrebanim loncima i manjim ulubljenjima , samo da je ispravan i da ne prdi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2709 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je zbog registracije a imas jedan izvod, dacu ti ja oreginal Yamaha sa svim brojevima itd sa mog fazera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14128 Napisano Jun 4, 2019 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Astral je napisao: fabricki izduv za Tdm 4tx sa katalizatorom. Jesi siguran da postoji? Takodje koliko znam na svim topovima pise 3VD da ne buni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 4, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Bruno 68 said: Ako ti je zbog registracije a imas jedan izvod, dacu ti ja oreginal Yamaha sa svim brojevima itd sa mog fazera Hvala Bruno. Zbog buducih registracija bih kupio da imam. Ja imam 2 izduva na mom. Ali je Laser sistem bas za Tdm. Izgleda kao fabricki samo je gromoglasan. Fabricki bi mi najvise odgovarao. Jer to sve ide na sraf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 4, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Just now, bdada said: Jesi siguran da postoji? Takodje koliko znam na svim topovima pise 3VD da ne buni. Pa fabricki ima katalizator. A sto se tice izduva, verovatno i jeste isti kao na 3vd. 99%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Jun 4, 2019 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel odgovara? Leva cev od "katalizatora" do izduva ima pukotinu od vibracija, ali može lako da se zavari. Zadnja strana izduva ima još dve dodatne rupe, radi zvučnog ugođaja. Cena... bar gurmanska i pivo, nije fiksna. Ako si ozbiljan kupac, možemo se dogovoriti PS Penta je tu samo da se hvalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 4, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Just now, mradomir said: Jel odgovara? Leva cev od "katalizatora" do izduva ima pukotinu od vibracija, ali može lako da se zavari. Zadnja strana izduva ima još dve dodatne rupe, radi zvučnog ugođaja. Cena... bar gurmanska i pivo, nije fiksna. Ako si ozbiljan kupac, možemo se dogovoriti PS Penta je tu samo da se hvalim Kupljeno ! dalje idemo na Viber. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 4, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Just now, bocca_bastard said: Ako kupi na lokaciji ja se prikljucujem, castim turu Pa moramo kolima. Misa mu malenog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 4, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako na motor da ga nakalemim, ima sigurno 10kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Jun 4, 2019 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno 5, možda i može da se uveže na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ајде, не морате на те нежне да товарите, доћи ћу Крметом, да пренесем то Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Jun 4, 2019 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Premerio sam, 80x60cm i ima desetak kila. Teško će to na TDM-a..., al' na BMW-a bi moglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Jun 4, 2019 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Rešićemo dostavu na četiri točka, a vi planirajte na dva do Fruške Gore, da zalijemo mi tu trgovinu. Da ga ne bije maler na tehničkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan tako ce i biti, mislim za F goru. Ne za maler. To necemo. Posle moram da pravim nov oglas , trazim Cigancicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...