srbenda 513 Napisano Jun 3, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem vizir sa nosacima (sipkama) za Beverly 250 2004godiste ( nije model sa okruglim farom ) Treba mi nesto kao ovaj sa slike ili cak i isti.... Telefon 0638129618 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Jun 7, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam baš takav vizir. Nosače nemam ali nije ih teško naći. Ako ti odgovara, javi mi se na PP pa da dogovorimo detalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Jun 8, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Novi nosači vizira su 40e, ima ih u Bellamoto prodavnici u Beogradu. Koštaju 40e. Polovne je malo teže naći a cenim da nisu značajno jeftiniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Jun 11, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan mogu i nosaci bez vizira,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Jun 22, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan kupljen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...