Ranzo 1 Napisano Jun 2, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Bmw r1200 gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Zoran i iz Leskovca sam. Imam 41 godinu, bez iskustva na motoru, ali sam resio da ostvarim sebi visegodisnju zelju. Po preporuci nekoliko prijatelja kupio sam bmw r1200 gs. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jun 2, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 2, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Hrabar potez, rekao bih ovako na prvu. Bez iskustva pa veliki GS. Nek' je sa srećom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 2, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Welcome, samo napred i pamet u glavu - a u dupe šta udje (sala naravno). Ništa nije veliko ako umeš da barataš sa tim ali svakako oprezno i postepeno navikavanje na gabarite. U suštini jednom kad kreneš iz mesta isto se vozi i BMW GS kao i suzuki GS. Jedino je BMW malo veći i vislji pa ako na nekoj kosini omasis stranu na koju ćeš da se prizemljis, BMW će da poljubi asfalt zasigurno. Ali to će se desiti i nekome ko je iskusniji. Ima na forumu milion primera očigledno iako ih ka bas ne razumem najbolje gde im je pamet bila Nadam se da neću ni otkriti nikad Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...