Kornjaca 68 Napisano Jun 20, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Miloš A said: Hornet je ooodličan izbor za početnika, mada bi mu dobro došla koja KS više... Значи Хајабуса дефинитивно за мене Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Jun 20, 2019 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Kornjaca said: Значи Хајабуса дефинитивно за мене Moj topli savet - uzmi 125 kubika nešto, provozaj se jednu sezonu i proceni ima li smisla uopšte. U BG sezona traje dva puta po par nedelja - zime su dugačke i gadne, a tek leta su surova. Ako ti je ovih dana vruće u šortsu i majici bez rukava, zamisli kako izgleda čekićanje na semaforu sa kacigom, u jakni, u čizmama, dok sediš na grejnom telu od 600 kubika a auspuh ti pod d***tom. Posle tri semafora na Bulevaru bićeš masan i znojav kao ložač lokomotive 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2186 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 890 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Miloš A je napisao: Moj topli savet - uzmi 125 kubika nešto, provozaj se jednu sezonu i proceni ima li smisla uopšte. U BG sezona traje dva puta po par nedelja - zime su dugačke i gadne, a tek leta su surova. Ako ti je ovih dana vruće u šortsu i majici bez rukava, zamisli kako izgleda čekićanje na semaforu sa kacigom, u jakni, u čizmama, dok sediš na grejnom telu od 600 kubika a auspuh ti pod d***tom. Posle tri semafora na Bulevaru bićeš masan i znojav kao ložač lokomotive Ako ima nameru da vozi nesto jace,125ccm ce mu dosaditi u roku od odmah...samo muka oko kupi-prodaj... Kako mislis to da u BG sezona traje 2x po nekoliko nedelja? Najbolje da ne kupuje motor onda Uzmi 125ccm rece covek koji vozi 1400 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Па добро, 2х по пар- лети неких 32 и зими једно 6 недеља. Све су то парни бројеви 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 20, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna bitna stvar, koji mnogi zanemaruju. Koliko ti je iskustvo u saobracaju? Jel si aktivan vozac neke od kategorije AM, B, C, D itd??? I koliko dugo i cesto si u saobracaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 68 Napisano Jun 20, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Pingvin37 said: Jedna bitna stvar, koji mnogi zanemaruju. Koliko ti je iskustvo u saobracaju? Jel si aktivan vozac neke od kategorije AM, B, C, D itd??? I koliko dugo i cesto si u saobracaju? 10 година Б активно. Сад возим више по иностранству. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 20, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Katanu 600 slobodno ili Hornet, al na 1/3 gasa za pocetak vozi. Koci dosta unapred lagano defanzivno da provalis kako to funkcionise , u krivine lagano ko sa skuterom. Znaci sve polako lagano. Jedino tako. Ako se stvore kolone iza tebe sta te briga, nek idu oni svojim putem. U suprotnom nesto do 250 kubika maks. Ali samo ti znas jel si za to zreo ili ne. Nemoj ako mislis da ne mozes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 68 Napisano Jun 20, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Возио бих дефанзивно у сваком случају и да возим мотор од 125 кубика. Само ме занима да ли се Катана, Бандит, Хорнет стварно толико теже возе од на пример CB500 или ER5? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1368 Napisano Jun 20, 2019 prisutan, 1167 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan ako si visok 190 kupuj neki cestovni enduro...,znači Er 5 ti je mali,a tako i Honda Cb 500, a ne kupuj nikakav motor od 125 ccm,nećeš ga se nikad riješiti,a kočnica je u glavi,koliko i na upravljaču....,pa je nebitno koliko je jak motor...,znam ljude koji imaju jake motorw,a voze za mene čak ekstremno sporo...,a ja nisam nešto brz...moraš sjesti,probati,svo ovo pisanje na forumu je na kraju uzaludno,svaki od nas ima drugačije afinitete...,ukus a i mišljenje...poslato sa rupovke uz pomoć kurble 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13652 Napisano Jun 20, 2019 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je mali motor? Sedneš pa te steže između nogu, ne možeš da dišeš, pukne ram? Slučajno ćeš da napraviš glupost ili će neko da te dovede u situaciju gluposti. Što imaš "jači" motor kao početnik teže ćeš i sporije da ovladaš tehnikom vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1368 Napisano Jun 21, 2019 prisutan, 1167 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ti poslije 50 km puknu koljena,shvatis sta je mali motor..,eto to npr. Kao sto rekoh kocnica je u glavi.. Al i dalje tvrdim da sva prica pada u vodu..,mora da sjedne i proba...!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13652 Napisano Jun 21, 2019 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa 194cm i preko 110kg prešao solidnu kilometražu na ER5. To što je bio poduhvat na njemu, za TDM900 je izlet. No, svakako ništa dramatično do teme da nije izvodljivo. Uz češće pauze, nema većih problema, bar ne toliki da se dobar motor otpiše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5684 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 2525 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se razmisljam ovih dana moj da prodam, zbog kupovine auta, novi lanac i lancanici, zamenjeno ulje, filteri, reg izlazi krajem jula, povisen vizir, rol barovi, sediste, tank torba, cena oko 1300.Послато са Mi A2 Lite помоћу ТапатокаOvo bih ja uzeo bez razmisljanja, koliko volim transalpa... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 68 Napisano Jul 17, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Купљена Yamaha XJ600 од колеге @sremac72. Све похвале за колегу, савршена сарадња. За сваку препоруку. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...