novajlija 2 Napisano Maj 10, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ZX9-R, 2000.god; Uvezen iz USA, placeni porez i carina, ostaje jos registracija(ocarinjen je na moje ime). Ja ga vozim na USA table, i nisam hteo da ga registrujem. Motor je presao oko 16000 milja i po meni je vredan gledanja, ukoliko neko hoce ovakav tip motora. Vozim ga skoro svakodnevno i ne mogu da kazem da sam primetio neki problem. Ima dosta opreme( vizir, slajderi, kompletan podrep sa dioda svetlima u kojima su migavci, par nekih neonskih lampica- koje ja nisam palio)..Boja je prva. Gume su poprilicno jadne..Cena 5200. Moguci dogovori, a od zamena me interesuje samo nesto tipa Hornet 900. Sve ostalo na 064/33-66-066 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan 5000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Maj 29, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 4500, jer mi je neverovatno hitan novac, a ukoliko se do utorka ne proda, cena se vraca na staro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Jun 9, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...