Skols 25 Napisano Maj 10, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav jos jednom. Naime,posto planiram da uzmem neki motor/skuter iima dilemu oko izbora.Posto su mi sredstva ogranicena tj cale ce uzeti i planira da i on i buraz i ja vozimo isti,mada cu ja najvise,naravno . E sad,posto cale ima neka iskustva oko voznje (vozio MZ pre 30g.) burazer nikakva,ja onako (vidi u "predstavljanju") verovatno cemo uzeti neki jaci skuter otrpilike 150cc,jer to cudo treba i nas 100+ kilase da povuce.Max.sredstva za ulaganje su oko 1000e mozda + - 100e.Koji su vasi predlozi,novo,polovno,skuter,motor ili sl.Meni se licno svidja Keeway Matrix 150cc?I kakva su vasa misljenja o Sprint skuterima?Motor bi se koristio uglavnom za gradsku voznju (Ako se Nova Pazova moze nazvati gradom ) poneki izleti do BG i okoline. Hvala unapred. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Koristi opciju "search".procesljaj malo 4um,ima dosta takvih tema ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno nemam neko poverenje u keeway skutere. Vozim Elysea od 100 kubika nekih 5 godina i jako je dobar i kvalitetan skuter. Relativno redovna odrzavanja i radi odlicno. E sad kad bi na mojih 100 dodao jos 50 , bio bi fantastican. Pogledaj Elysea od 100 i 150 kubika, moj predlog. :)Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mozda kumco agility 125...ima sad novi u ponudi,al je skup,tako da za te pare mos uzeti onaj stariji..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj jonway astro 125ccm,1100e nov,kinez naravno ali hvalitetan,millennium-motor.com vozio sam ovaj skuter i mogu ti reci da je odlican za pocetnike a i za iskusne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare Piaggio Liberty 125 je najbolje resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Maj 20, 2008 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare Piaggio Liberty 125 je najbolje resenje. Slazem se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 20, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ili neki ''nabildovani'' kineski scoot, tipa Ranger i sl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan sprint classic, 150kuba, 16"tockovi, vodeni hladjenje, 1100jura, da ne mozgas mnogo. Prve dve osobine su velika prednost sto se pocetnika tice. Naravno liberty, al je cifra malko drugacija... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanLaki 0 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Keway-a, jesu mozda kinezi ali mislim da imaju garanciju dve godine bez obzira na kilometrazu, tako da za novac koji ti imas mozda je najbolje resenje od svih kineskih skutera (samo zbog garancije i servisa-batajnicki drum) -moje misljenje. A za Liberty 125 - prosle godine (verovatno i ove) u Novom Sadu si mogao da ih uzmes za 600E (iz Italije, postarski). Moze da se naleti i na neki koliko toliko ocuvan primerak, ali za razliku koja ti ostaje mislim (nekih 400E) trebalo bi da mozes da ga dobro sredis i da te sluzi doooosta dugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 20, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se,Liberty 125...za oko 800 eura mozes da nadjes dobro ocuvan primerak,i plus 300 za servis...i miran si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 20, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je da uzmes neki napucani kineski scooter, recimo Keeway(kvalitetniji) ili Sprint(jeftiniji). Jeftino odrzavanje i neces puci puno love ako planiras da u neko skorije vreme prelazis na pravi motor. Ja ne bih Liberty, ruzan mi do-zla-boga... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se,Liberty 125...za oko 800 eura mozes da nadjes dobro ocuvan primerak,i plus 300 za servis...i miran si A nije kinez... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 6, 2008 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko km se menja ulje na astru 125 ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 6, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i keeway125cc Sta fali Saxi-ju. Ide svuda i stize. Mozes sa njim da vidis koliko je zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemim 0 Napisano Septembar 6, 2008 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodajem ja piaggio liberty 125, pa ako te zanima mozemo se dogovoriti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 8, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ma da, ako bas hoces jaci skuter za te pare definitivno gledaj liberty...a onaj keeway speed 125, kvinki i nesto na tu foru? nije ni to lose, ako hoces nesto sto lici na pravi motor...pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 8, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Liberty je mozda najbolji... Veliki tockovi. Juce je meni ceo tocak "upao" u kanal... Da ga nisam video, i da ispred mene nisu kocili Dajver, Hornet i Dusan postojala bi velika verovatnoca da bih poljubio asvalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 8, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan da ne pocinjem i sada ovde otvorio sam novu temu gde razmatram neke skutere...samo sto polovni nece doci u obzir :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 8, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan da ne pocinjem i sada ovde otvorio sam novu temu gde razmatram neke skutere...samo sto polovni nece doci u obzir :S onda ne razmisljaj, jer za 1000Eur imas Sprint ili Motomania. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i keeway125cc Sta fali Saxi-ju. Ide svuda i stize. Mozes sa njim da vidis koliko je zadovoljan. Nemoj se vredjamo,Saxi vozi Kymco od 125 cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 9, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i keeway125cc Sta fali Saxi-ju. Ide svuda i stize. Mozes sa njim da vidis koliko je zadovoljan. Nemoj se vredjamo,Saxi vozi Kymco od 125 cc Ok, ok. Moja greska. Placas pice!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
verovatno_lud 0 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija,Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzi polovan keeway speed 125/150ccm i uzivaj, samo ga redovno odrzavaj i nece biti problema, ja ga vozim vec 6 meseci (125ccm), i vozio sam zivotinje od 120+ kila na njemu 90kmh...ma ide, a sta god da rikne kosta 300dinzi ;D Ja se iskreno na njemu izivljavam i "uff" sa foruma to moze da potvrdi, teram ga samo u crvenom i dizem na tocak, padao sam sa njim i jos uvek ide dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio Liberty 125..Vozio sam belog pre par dana,bas lep motor,a sto je najbolje odlicno ide;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano Octobar 7, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u junu kupio speed 150 i dobro me sluzi a imene od 112 kg vuce dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...