ShoneGood 204 Napisano Maj 23, 2019 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Potreban treći rookie 1000 za Slip N Grip Challenge Team u sastavu Nenad Kulić i Marko Stamenić (prosečno vreme 1.32). Ukoliko neko želi da vozi neka se javi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Maj 28, 2019 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Slip N Grip je ovoga puta odustao od takmicenja … Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano Maj 28, 2019 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije zati što vam fali treći član? I dvojica mogu da voze u timu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Maj 28, 2019 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Mario Marko said: Nadam se da nije zati što vam fali treći član? I dvojica mogu da voze u timu. Za sad nemam rame ... ako uspem da ga oporavim vozicu td5 ako ne onda do daljnjeg gledam ... Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UzbrdoKoNizbrdo 8 Napisano Jun 1, 2019 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Ostadoh danas bez tima za trku, pa mi ostade samo da pisem ovde da me neko usvoji ili da mi se neko pak pridruzi pa da prijavimo novi tim. Vozio bih 1000 pro, moje vreme je 1:28.1 a ja sam Mihajo Zivanovic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...