dimke92 0 Napisano Maj 19, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: Boljevac Motocikl: Kdx 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima verovatno ima negde ova tema ali ne mogu da je nadjem. Imam problem koji nikako ne mogu da resim. Prednja kocnica nema druk, zamenio sam ulje, poceo da uspustam vazduh sve kako treba ali nista od toga. Napunim crevo uljem pocnem opet da ispustam vazduh. Ali prednju kocnicu nikako da dobijem. Da li neko ima neki savet, bio bih veoma zahvalan. U pitanju je kdx 125. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Maj 19, 2019 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar najverovatnije u problemu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimke92 0 Napisano Maj 19, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: Boljevac Motocikl: Kdx 125 Prijavi odgovor kao problematičan Skinem crevo sravi prst gore i dobijem druk.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17383 Napisano Maj 19, 2019 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pumpaj i dalje...al ozbiljno...meni je trebalo zadnji put pa jedno 45min-sat vremena njakanja... doduse nikad ne skidam klesta pa dizem iznad posude za ulje itd...nemam one vakuum sprave, samo drukanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimke92 0 Napisano Maj 19, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: Boljevac Motocikl: Kdx 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde probacu sutra kako si mi reko. Polude, ne mogu da vozim. Msm vozim ali nije to to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Maj 19, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan samo pumpaj , na F650 sam prosao tu proceduru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimke92 0 Napisano Maj 19, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: Boljevac Motocikl: Kdx 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da improvizujwm vakum pumpi haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14882 Napisano Maj 20, 2019 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ulje u spric, crevo na spric i sisicu, odvrnes je malo i tako uspricaj ulje u sistem (znaci kontra), dobices je odma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Maj 20, 2019 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio si savete, a uz sve to pokusaj da okreces korman sa jedne na drugu stranu dok pumpaš. Pazi da ne prospes ulje dok okreces. Zna to da bude dosta mučno, pogotovo sa nekim modelima klješta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...