m.milivojevic 1987 Napisano Maj 16, 2019 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Momci,Zamolio bih vas da svako u skladu sa svojim mogućnostima učestvuje i ako postoji mogućnost da zajedničkim snagama pomognemo Milanu. Moja sestra je stupila u kontakt sa Milanom.I aktivno pomaže.Ja sam se takodje priključio. Možda, ako ste zainteresovani, da organizujemo vožnju do njega i da odemo na klopu sa njim.A i da pomognemo u kupovini kuće i eventualno oko sredjivanja dvorišta.Njegov broj telefona je 0628744012 Hvala unapred! Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1808 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ucestvujem i pratim... Podrzavam i voznju do tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...