Tetreb 0 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd aman Prijavi odgovor kao problematičan ja imam keeway 150,ovaj drugi je bolji motor,ima ga jedan moj drugar,kupio ga je na sajmu za 1700e...malo ga je vozio za sad,ako ga vidim ovih dana napisacu njegove utiske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan OK... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, nemoj ocekivati od jednocilinricnih 4-taktnih motora male kubikaze cuda u voznji . Zelis li preformanse kod malih kubikaza, kupi 2-takni motorcikl.Ako dodamo da su i qingqi i keeway malo fabricku "ustinuti" onda automatski gube status zivahnog motorcikla i prelaze u klasu "prevoza" koji za uzvrat minimalno trose.Preskocicu pricu o keeway 150 jer sam probao i vozio 200 i to malo "odcepljen".Sasvim zadovoljavajuce ide motor za rezim saobracaja u gradu.Qingqi -ja sam probao pre neki dan, malo je presao.Istina, gas mu ima efekat lastisa ali probacu ga kada predje malo jos kilometara i "odcepe" ga malo. Biciklistika,kocnice su OK.Lako se hendluje i ostavlja utisak kvalitetnog finisa.Ovaj utisak sam imao od davanja kontakta, startovanja pa do kraja voznje.Ovaj motor nije zahtevao dodatno "presrafljivanje" novog motorcikla koje su svi "kinezi" pod obavezno morali da prodju.Motorcikl sto sam ga probao imao je i stop svetlo sa led diodama.Felne su sa dubokim "brkovima" i dovoljno sirokim gumama.Rado ide na prednji tocak.Iznenadjujuce da na nasem trzistu model od 200ccm ima pozdai dobos a manji od 150 disk.Ko je to smislio, divim mu se... Sto se tice keeway-a, preporucio bi ti 200ccm. Ovaj model je se pokazao u mome kraju kod klinaca kao ne poderivo vozili i to u trajanju od par sezona. Kao sto je neko rekao,qingqi je suzuki linija a keeway honda.Do duse, starije linije ali proverene. Neko je pomenuo Saksa ali ne i cene delova istog.Verovatno kostaju kao heroin.Mnogo prija kada se kod keewaya kupuju veoma jeftini i pristupacni cenom delovi.Nisam proverio za qingqija cenu delova ali ni to nije problem,pozovi zastupnika i raspitaj se da li imaju delova ,sta i po kojoj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tetreb 0 Napisano Maj 22, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd aman Prijavi odgovor kao problematičan keeway...speed150,prednji far nov - 2100 dinara. udari me auto prekljuce...odpade branik na citroenu c4,na keewayu se ulubi rezervoar,iskrivi(neznatno) drska volana i puce sajla za kilometrazu i cajger...dakle nista,otiso kod majstora..kaze ma sve je to dobro,vozi ga tako,i vozim ga tako ;D masini nista..ide ko i pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...