Komsa 1831 Napisano Maj 15, 2019 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Био ми рођак у посети, слушали плоче и он непажњом остави албум из наслова на извор топлоте!!!. Винил као винил, убрзо се искривио тако да сада више немам тај албум . Иначе сам одвајао од студентских уста да бих куповао плоче и из Трста уместо фармерки шверцовао исте. Ако неко има исправан албум "CRNA DAMA" GRUPE SMAK и вољан је да га уступи-прода, лако се договарамо Хвала унапред, Комша 069/3372177 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 15, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam pronasao onako na prvu na oglasima: Audio | Vinili, CD i kasete : Smak - Crna Dama 26.04.2019 - ID 77019948 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Smak - Crna Dama Po meni stanje ploce Dobro, ... Audio | Vinili, CD i kasete : Crna Dama - Ne Traži Me (MINT/1995) 18.04.2019 - ID 69223220 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM RTB Omot 5 Ploce 5 MINT Label: PGP RTS ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 15, 2019 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Прва је продата, друго је група , ипак хвала Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 15, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan E jbg. Pokušao sam makar. Srećno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 15, 2019 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ја и даље покушавам, хвала у сваком случају, имаш 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6808 Napisano Maj 15, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ima na nekoliko mesta u Bgu nešto kao berza ploča. U Gugl kucati tako...berza ploča...izaći ći adrese, telefoni, radno vreme čak...a i neki linkovi za flejzbruk i sl. Srećno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Види са Вранићем,пре неки дан га Дракче слушао... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6041 Napisano Maj 15, 2019 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Name:Petar Ašonja Gramofonske Ploče Mobile:062 1336771 Ovo je br coveka kog sam sreo slucajno, jednom u zivotu. Ima tome par godina... Ali lik trguje plocama, skontao je da sam muzicar, pa mi je ostavio kontakt da ako neko bude prodavao ili kupovao ploce, da mu se javi. Nema pojma ko sam, samo reci da si dobio br od nekog kome je ostavio kontakt. Da li radi jos uvek to, saznaces. Znam da mi je rekao cifru od nekih par hiljada ploca u kolekciji, i da je fokusiran na kupovinu, ali hoce po nesto i da proda. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 16, 2019 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Захваљујем свима на труду. Има аудио берза у БГ 09.06. , Дорћол PLATZ, Добрачина 59б (ако још неког занима), а јавило ми се још људи на тел. и свима се захваљујем. Наћи ће се Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2863 Napisano Maj 17, 2019 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Jutros na buvljaku, sretnem mog drugara Aca Francuza, koji radi sa pločama, i pitam ga za crnu damu. Kaže da je ima u svojoj kolekciji, ali ne i za prodaju. Rekao mi je da će mi javiti ako se pojavi, ali i da se taj album kreće 20-25 eura. Ja se motam po buvljacima i viđao sam gomile ploča, ali nikad nisam ni pomislio da su sada tako na ceni. On mi kaže da nisu sve.Drži u ruci singlicu Riblje Čorbe i kaže za njih da nisu na ceni, dok su na ceni, EKV, Haustor, Smak, i još neke. Od sada ću malo da obratim pažnju, a ako ugledam crnu damu na buvljaku startovaću je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 21, 2019 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Извињавам се ако одмах не одговорим, у гужви сам око реновирања гараже Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 964 Napisano Maj 22, 2019 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/100001155810827/posts/2263060437075795?s=100001155810827&v=i&sfns=mo in the meantime... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...