Markone88 4913 Napisano Maj 13, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan https://www.oakley.com/en-us/product/W0OO9009 Na prodaju naocare Oakley Flak. Placene su 200 dolara. Dobio sam ih na poklon pre 4 meseca i nosio ih na pecanje 3 puta. Naocare su ocuvane skoro kao nove. Cena za forumase 8000 dinara, mislim da je skroz korektna. Oglas sam postavio samo ovde, jer iskreno, nije hitna prodaja. Evo i slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4913 Napisano Maj 30, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4913 Napisano Jun 21, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 7000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4913 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Nudio sam jednom kolegi, pa red je i ostalima da spustim cenu. 6000 dinara, pa ako nekome trebaju dobre naocare, nek se javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4913 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4913 Napisano Jul 15, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Kolega koji je pre 20 dana rekao da ce da ih kupi cim dodje u BG ih je i kupio. Nek ih srecno nosi i vozi na bajsu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...