jasminko VIR 1487 Napisano Maj 12, 2019 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Tašta mi se razdelila sa tastom. Rastali se pod stare dane, pa joj zapalo u toj deobi imovine par automobila. Obzirom da nije vozač, htela bi da to rasproda. Sve je legalno čisto, ispravno, u voznom stanju, Nemam slike pa ću postaviti linkove ka oglasima na polovnim automobilima. Sve što bi moglo nekoga interesovati ima telefone u oglasim a amože i ovde sa mno komunicirati. U pitanju su auta u "kuku meni" stanju , ali mogli bi nekome poslužiti da za malo novca dođe do upotrebljivog auto. Alfa je i u sasvim o.k. stanju i mahaničkom i vizuelnom. Ova dva su mehanički o.k., ali estetika im nije jača strana., Ponudite nešto, dođite pogledajte , lako ćete se dogovoriti. A i ja sam možda i previše kritičan prema izgledu ovih automobila ? 1. Pežo 306 ... Peugeot 306 1.9 D WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Peugeot 306 1.9 D, 1998. godište, Hečbek, Dizel 1905 cm3, vozilo prešlo 230000 km, Surčin. Putnička vozila - Polovni... 2. Nisan Primera... Nissan Primera 1.8 Confort 4D WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Nissan Primera 1.8 Confort 4D, 2000. godište, Limuzina, Benzin + Gas (TNG) 1769 cm3, vozilo prešlo 300700 km, Surčin... 3. Alfa 147... Alfa Romeo 147 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Alfa Romeo 147 , 2001. godište, Hečbek, Benzin 1598 cm3, vozilo prešlo 244000 km, Surčin. Putnička vozila - Polovni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17621 Napisano Maj 12, 2019 Integrisan, 5204 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ceste svadje supruznika su vidljive i na limariji ovih automobila hehe . Alfa je smekerica. Ja vijam zafiru za svoje ovih dana, nikako da nabasam na nesto. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano Maj 12, 2019 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pežo je bombonica, da imam Srb državljanstvo kako bih ga slatko kupio.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 12, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, jasminko VIR je napisao: Tašta mi se razdelila sa tastom. Rastali se pod stare dane, pa joj zapalo u toj deobi imovine par automobila. Da ju je ubio na vrijeme, odavno bi je odrobijao i bio slobodan covjek , a ovako mora sve da djeli. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Maj 12, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan A ti na tastinoj strani??? 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Maj 13, 2019 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Doterali vozila kod mene u dvorište. Šta da radim ? Ne držim ničiju stranu, samo bih voleo da opet mogu da se okrenem u sopstvenom dvorištu . Zato sam ovoliko i "nahvalio" ove automobile. Vozila mogu još da posluže , dođite, ponudite nešio i terajte, samo da ne smetaju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...