Sinisha 6 Napisano Maj 9, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vrbovec Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav moje ime je Siniša. Dolazim iz Hrvatske i vozim Mz etz 125 koji sam kupio prije desetak dana. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 9, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Sinisa, lepa mašina. Takav sam isti i ja imao. Ako ti nije teako da proveriš broj šasije i motora sa vidimo da to nije bas moj stari MZ. Svakako dobro došao i puno zabave ti želim. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Maj 9, 2019 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Maj 9, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Lepa masina, priziva secanja, svi mi malo stariji motoristi smo u nekom momentu imali MZ, nezaobilazan deo motoraske skole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Maj 9, 2019 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, bravo za MZ-a Ja sam imao mnogo jaceg - 150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 9, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, bravo za MZ-a Ja sam imao mnogo jaceg - 150 Konačno sam bio uspeo da nagovorim moje da mi kupe MZ i dogovor pao na 125, kao najslabiji od svih. Odemo u jugoauto na dorćolu ako se ne varam kad tamo stoji 150 u radnji. Gleda ga otac i kao, ovo mi da tebi kupimo??? Pa ovo je pravi motor, ne dolazi u obzir! Rekoh, ma nijeee, ovo je 150 on je dosta veći od 125, 125 je bas manji! A trgovac nas gleda i ništa mu nije jasno ko koga tu laže i maže. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...