Jump to content

Moto Zajednica

Sinisha

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Vrbovec
  • Motocikl
    MZ ETZ 125

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Sinisha's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. Hvala na savjetu. Narucit cu regler pa s njime i semom struje kod autoelektricara. Neznam dali netko moze vidjet na ovoj slici reglera dali ga je netko prepravio sa 6v na 12v? Stavio sam i sliku alternatora. Inace kod reglera D- je spojeno na masu (smeda zica), DF ide na alternator( zelena zica), 61 ide na diodnu plocu jedna zica a druga prema prednjem svjetlu (zeleno crvena zica). Regler je neko vrijeme punio normalno i crvena lampica se je gasila.
  2. Pozdrav svima. Molim za pomoć oko reglera. Regler mi previše puni akumulator. Puni pod ler gasom preko 17v, a s malo gasa preko 18. Poceo je akumulator kipit i ne gasi se crvena lampica. Kupio sam nedavno motor i neznam zasto je na njemu regler 6v. Navodno je na njemu bilo elektronsko paljenje, a sad su ponovo platine. Zanima me dali mogu stavit ovaj plavi regler jer mi je jeftiniji i spojit sve kako je kod mene spojeno na crnom madarskom? Madarska mi je daleko za otic samo po regler, a na ebayu dode oko 37 eura. Plavi regler mogu nabavit za 14 eura samo neznam dali se moze sve isto spojit.
  3. Veliki pozdrav svima. Zovem se Siniša i dolazim iz okolice Zagreba. Vozim Mz etz 125 koji sam kupio prije desetak dana. Sad sljedi sredivanje motora. Ima nešto hrde u rezervaru, pušta ulje malo na vilici, na satovima su puknute kazaljke itd.
  4. Pozdrav moje ime je Siniša. Dolazim iz Hrvatske i vozim Mz etz 125 koji sam kupio prije desetak dana.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja