vatrogasac 0 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav svima,Ratko se zovem,iz Beograda. Vozio sam skutere od 50cc do 150cc a sad ne vozim nista:(. Od juna meseca krecem u potragu za skuterom (125cc do 250cc) sa nadom da ce te mi vasim predlozima i sugestijama pomoci u odabiru istog. Ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10730 Napisano Maj 7, 2019 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatrogasac 0 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,ziv bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Maj 7, 2019 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Moram da pitam, jel si stvarno vatrogasac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatrogasac 0 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jesam:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Maj 7, 2019 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, vatrogasac je napisao: Jesam:) Sa moje strane, svako poštovanje tvojoj struci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...