eduardo 210 Napisano Maj 5, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Očuvana Afrika, prešla oko 89000 km, nove Mitas trailforce r gume montirane pre 1500 km. Agregat odličan, ne troši ulje, servis odrađen takođe pre hiljadu i po, kočnice dobre... Od opreme ima top case, kinez od 52l, bočne kofere sa nosačima Krauser koje sam trenutno skinuo zbog tehničkog pregleda. Ovih dana ću da odradim isti a do kraja meseca i registraciju ako ne ode do 31. 05. 2019. jer dotle važi.Pokazivač spoljne temoeraturei napona punjenja alternatora.Pokazivač stepena prenosa menjača.Digitalni lako uočljivi sat.Ručice kvačila i kočnice aluminijumski-preklopni (originalni celi i idu uz motor )Poluga menjača aluminijumska crvena( originalna cela i ide uz motor)Zadnji lančanik nov sa 3 zuba manje od originalnog( stavio sam ga zbog smanjenja obrtaja na kruz brzinama), prednji je dobar kao i zadnji, koji ide uz motor. lanac je takođe dobar.Povišeni MRA vizir sa štelujućim dodatkom.Proširena ćopa aluminijumska crvena.Centralni štender.Nogostupi- fuzasteri prošireni i protiv klizanja ( originalni celi i idu uz motor).Louisova cerada za motor.Rezervne unitrašnje gume.Zadnji amotizer je zamenjen originalnim novim pre desetak hiljada.Svećice promenjene pre5-6000 i očišćen karburator, tada su stavljene i nove originalne dizne.Cena 3000€. FixTel: 0637228211 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Avgust 14, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 2500 € fix. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Avgust 15, 2019 Drug član, 875 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Kao da se kroz maglu secam, da si u temi o Africi pisao kako si na putu negde menjao I pumpu goriva.... Ako je tako, to je takodje vrlo vazna karakteristika. Srecna prodaja I pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Avgust 16, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kao da se kroz maglu secam, da si u temi o Africi pisao kako si na putu negde menjao I pumpu goriva.... Ako je tako, to je takodje vrlo vazna karakteristika. Srecna prodaja I pozdravU pravu si, jesam je promenio jer sam je iz moje gluposti svojeručno upropastio.Naime bio sam u vikend poseti mojoj porodici koji su bili na letovanju u Budvi. Mahinalno, pošto sam vozač kamiona, napunio sam Afriku dizelom a da to nisam skapirao. Pokušavao sam sam da čačkam i s..bao pumpu. Još 2 dana je bila kod majstora, promenjena pumpa, uv čišćenje karbova, i još svašta nešto ali nije otkrivena misterija da je u rezervoaru dizel. Tek sledeći vikend, kad sam došao po nju kolima i prikolicom, u Beloj Crkvi kod Saleta je utvrđeno da Afrika ne želi da troši dizel. Bilo je to interesantno iskustvo. Sad imam rezervnu pumpu, agregat radi k'o doha. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 16, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje odbijam da poverujem da Afrika neće na dizel Možda od rd07 serije već može... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Avgust 16, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako rd04 nije mogla onda rd07 sigurno ne može, belive me. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2434 Napisano Avgust 16, 2019 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Uvalili mu loš dizel !!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...