el_marco 572 Napisano Maj 10, 2019 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da ce po novom pravilniku. Tj po nalogu iz EU doneti izmenu u zakonu o registraciju. Tacnije izmena se odnosi na prihvatanje Gey prava i u moto zajednici Nece nam dati da registrujemo motore ako pre toga ne donesemo potvrdu o to tome da nam guzica radi u oba smera. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Mene registracija sa tehničkim pregledom, novom saobraćajnom i tablicama, izašla ukupno 34.000, od toga 1000 agenciji. Polisa je "Dunav osiguranje" oko 16.000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DedaSale 52 Napisano Maj 18, 2019 Grandpa, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda X11 - Monstrum Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam registrovao moju Hondu Shadow VT600 u Triumphu, Šajkaška, Novi Sad. Dobio sam kafu, kolač, futrolu za dokumenta, zeleni karton... Naleteh smo da proverim, a odmah sve uradio, ništa zakazivanje. Nisam morao da skidam vetrobran i torbicu za alat. Sve zajedno (sa kafom) je izašlo 20.000,00 - premijumski stepen 3. Svaka čast Igoru, i moja iskrena preporuka, znaju šta je dodatna oprema., nema nikakvih problema sa njima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano Maj 18, 2019 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @DedaSale koje godiste je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DedaSale 52 Napisano Maj 18, 2019 Grandpa, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda X11 - Monstrum Prijavi odgovor kao problematičan [mention=42994]DedaSale[/mention] koje godiste je?1993.Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...