Grasko.car 77 Napisano April 28, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Dragi clanovi foruma, Posle dugo premisljanja odlucio sam da kupujem F650CS.... Mislim da ovaj motor ispunjava moje potrebe a to je urban-cummuter bike jer 92% vremena idem na posao i kuci i vozim se uvece po BGD Ono sto mogu da kazem je da trazim da motor bude besprekoran i da sa prodavcem imam jedan iskren odnos zasnovan na poverenju.... Ja sam veoma pedantna osoba i stvarno trazim motor koji je "bez tacke" i naravno mehanicki ispravan....nisam mehanicar da se zezam sa radilicama, kaisevima itd to bih ostavio majstoru..... Takodje me zanima kontakt osobe koja bi motor mogla da pogleda tj da odmah uradim neophodni servis i zamenim sta je potrebno... P.S. Zanima me iskljucivo ova masina.... Hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 28, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan To na poverenju ne znam sta znaci. Vozilo kupujes polovno. Kad kad ga kupis to ti je sto ti je. Moze brat rodjeni da ti bude,nema nazad. Ako je besprekoran, nema sta da menjas. Najbolje nekog da iscimas po preporuci licnoj al vidi sta se podrazumeva pod tim da ga pregleda. Ako ce da seta oko motora 2 minuta I kaze - kupuj motor je ok, onda bolje kupi sam, nemoj da bacas pare bzv za majstora. Mada, bolje neko od kolega sa foruma da ti pogleda ko se bas razume, nego da se mlatis sa majstorima. Super je sto znas sta hoces. Skini service manual, listaj strane forume za taj model, konsultuj se sa nekim kod nas, da u pricu udjes sto spremniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano April 28, 2019 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Preporucujem bivseg CS-a od mog komsije. Cujem da ga sadasnji vlasnik planira prodati. Odlican primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano April 28, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Grasko.car je napisao: Ja sam veoma pedantna osoba i stvarno trazim motor koji je "bez tacke" i naravno mehanicki ispravan.. Vidjao sam takve u salonu. Obično su neregistrovani ali tehnički ispravni. i zovu se novi motori 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano April 28, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Xaxxaxaxaxax Dodji da vidis mog Beverlija 2008god nema tacku na sebi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano April 28, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam moju ponudu na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano April 29, 2019 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 28.4.2019. at 19:31, SHOKLA je napisao: Preporucujem bivseg CS-a od mog komsije. Cujem da ga sadasnji vlasnik planira prodati. Odlican primerak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Maj 1, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Od danas sam postao ponosni vlasnik 650 CS... Motor je solidan a evo par sličica sa Kupujem-Prodajem....danas sam ga samo doterao kući jer je ceo dan prokleta kisa 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Maj 1, 2019 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, da se u zdravlju navozas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Maj 2, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Retko kratka a pametna tema sa zakljuckom :-) Nek je sa srecom motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Maj 2, 2019 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, navazaćeš se slatko !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Maj 2, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Super je motor danas sam se baš sit navozao... E sad jedno ne baš tako lako pitanje....Gde kupiti dodatnu opremu za Scarvera.....kupio bih onaj plavi kofer gde bih mogao da držim sitnice (jbg navikao na skuter)...ako znate nekoga slobodno mi pišite PP... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeXter79 100 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650CS Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom, znam da je motor dobar čak i za poneki off-road Savija se baš lako, a izdržljiv je ko mazga...Ja sam kasno video, ja svog prodajem, zamenjen kaiš pre manje od hiljadu km, čuvan, redovno servisiran i garažiran, pa ako ima još neko Sent from my COL-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...