KimiPan-Man 0 Napisano April 28, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda PAN-EUROPEAN ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece bajkeri,ja sam iz Novog Sada imam 56 god. vozim motore od malih nogu,imam Hondu PAN-EUROPEAN ST1100.Uzeo sam je prosle god u Septembru .Takodje imam i VF750S Sabre iz 86-god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6032 Napisano April 28, 2019 (promenjeno) Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. S obzirom na vozni park (po godinama se masimo, ali to ne bi trebalo da predstavlja problem), bas bih voleo da naidjes do moje garaze kad postignes, da vidim i cujem te dvotockase, s obzirom da smo na istoj lokaciji. Ima 20+ godina kako sam prvog VFa servisirao. Ubacivanje karbova u flansne je bila posebna "draz". Dodatak: koje boje je europa? Promenio April 28, 2019 član abarth_maniac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 28, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошао генерацијо... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 68 Napisano April 28, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 28, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. Ima vas dosta iz NS i okoline. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano April 28, 2019 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KimiPan-Man 0 Napisano Maj 1, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda PAN-EUROPEAN ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.4.2019. at 2:52, abarth_maniac je napisao: Dobrodosao. S obzirom na vozni park (po godinama se masimo, ali to ne bi trebalo da predstavlja problem), bas bih voleo da naidjes do moje garaze kad postignes, da vidim i cujem te dvotockase, s obzirom da smo na istoj lokaciji. Ima 20+ godina kako sam prvog VFa servisirao. Ubacivanje karbova u flansne je bila posebna "draz". Dodatak: koje boje je europa? Hvala na dobrodoslici (y) Nije problem da dodjem samo mi posalji adresu.PAN-EVROPA je srebrna metalik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KimiPan-Man 0 Napisano Maj 1, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda PAN-EUROPEAN ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.4.2019. at 8:58, dragan d je napisao: Добро дошао генерацијо... Hvala drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KimiPan-Man 0 Napisano Maj 1, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda PAN-EUROPEAN ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.4.2019. at 9:06, Kornjaca je napisao: Поздрав Pozdrav Kornjaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KimiPan-Man 0 Napisano Maj 1, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda PAN-EUROPEAN ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.4.2019. at 9:11, Savan je napisao: Dobro došao. Ima vas dosta iz NS i okoline. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Hvala,pozdrav,ja sam se tek sada prikljucio kod vas ....Tek cu da vidim ko je sve iz NS ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...