vlad77 29 Napisano April 25, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima. Ja sam Vladan iz Srema. Zelim pre svega svima da u zdravlju i radosti dugo godina vozite svoje ljubimce. Do sada sam vozio moped od 50 ccm, planiram u buducnosti da kupim motor jace kubikaze od 250 ccm. Do tada cu da citam i pratim forum, da se informisem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokac 21 Napisano April 26, 2019 U prolazu, 46 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred. Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano April 26, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 67 Napisano April 26, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano April 27, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...