Vuka96 0 Napisano April 9, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode, planiram kupiti beverly 250ie ili 500ie i ne znam za koji da se odlucim. Do neke 2.000€ i godiste 2007-2008 pa i mladje ako se nadje za te pare. Treba mi za kombinovanu voznju grad i duze destinacije... Ili mozda cak 300ie da ganjam. Koji je najbolji od tih sto se tice i brzine, snage i potrosnje pa da onda znam sta da trazim... Ako moze pomoc, hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drakoni 0 Napisano April 14, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 350 Sport Touring Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vuka, treba da razmislis o trokovima prvenstveno. Takodje zavisi i od tvoje konstitucije, tj da li ce moci da te "tera". Ja imam 350cc i 110kg, ispod toga bi mi bilo slabo, 500cc nisam vozio, 250 i 300 jesam, i meni su iskreno slabi. Inace za te pare tesko da ces naci 300 da ista valja, tako da ti je moja preporuka 250cc, verujem da ima dobrih primeraka i dalje, koji su garazirani itd. Ta masina je neunistiva. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 211 Napisano April 14, 2019 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 500 i ne znam sta da ti kazem,za dalje destinacije ne bi valjao slabiji. Ovaj pošteno poteže mene i gospođu a ukupno smo skoro 200kg,naročito ja :). Ne brine nas brdo,ne fali snage u preticanju. Ipak potrošnja i nije bap mala. Na otvorenom je oko 5,5L sa suvozačem a ja nisam baš štediša. U gradu zavisi kako voziš,kad hoću može da troši 6 al kad "mu ga dajem" može i 7L. Održavanje nije preskupo i dosta je izdržljiva mašina. Sa 250 nemam iskustva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...