Dejan Nešković 801 Napisano April 3, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Narode, interesuje me da li ima ikoga ko bi bio zainteresovan da preveze moj TDM sa placa Parking Servisa u Brodarskoj do Zvezdare? Teoretski bih mogao i sam ali nisam siguran koliko je pametno zbog kragne, a Ani je prevelik za voznju po gradu. Potpuno bih se prilagodio vasem slobodnom vremenu. Hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 3, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na prikolici ili na tockovima? Ja mogu na oba nacina ,samo bi trebali oko termina da dogovorimo jer radim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 3, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bane Vuk, ako ces prikolicu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano April 3, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl je valjda u voznom stanju. Hvala vam narode na interesovanju i predlozima, rešeno je. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano April 3, 2019 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dejane, pozovi me sutra da to resimo. Broj znas. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano April 4, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan nisam u toku, šta ti je bilo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano April 4, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Isao nesto na NBG. Kod buvljaka ima jedan pesacki koji povezuje buvljak i parking preko puta. Za razliku od onog koji je ispod zeleznickog mosta, ovaj je bez semafora. Video sam pesake sa bebom u kolicima i resio da ukocim (iako sam bio u srednjoj traci i realno sam mogao da prodjem). E pa, auto iza mene je izgleda takodje mislio da moze da prodje bez kocenja, samo sam mu ja zasmetao. I tako. Odgurao motor, mene istresao, bila hitna i odvela me, policija nije dala Bokiju da odveze motor tako da je sada u Brodarskoj. Koliko znam, crash barovi sacuvali sve vitalno, oguljen malo levi auspuh, puknut kofer i ostecen zadnji blatobran. Tako da pretpostavljam da je motor u voznom stanju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano April 4, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Javili se Nidza i cika Rajko pa ih cekam bas sad da to resimo. Ako se nesto izjalovi, zovem. Hvala svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...