RaS 1979 Napisano April 2, 2019 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju jako malo korišćena blutut tastatura. Praktično nova. Kupljena pre četiri godine u emmiju i plaćena skoro pet hiljada. Cenim je dvadeset evra. Fiksno. Ima svoju futrolicu, tako da ni prašinu nije mogla da sakupi, jer je svo vreme bila u njoj. Dolazi u originalnoj ambalaži. Šaljem kurirskom, a može i lično preuzimanje, naravno. Kontakt preko privatnih poruka, za sva dodatna pitanja, tu sam ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1979 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Спушћам цену на два Ђолета (Вајферта), нек иде живот ... Ако се неко јави до понедеоника частим и курирску доставу. Ето, да не кажете после Саша је стипса ... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1979 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Може замена за добре блутут слушке, ако има неко ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se poveze sa kompom ili telefonom, tabletom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1979 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Da. Sa svime što ima blutut, piše na kutiji Ja sam je povezivao sa android telefonom i tabletom, na kompu nemam blutut, pa nisam ni proveravao, ali verujem da radi ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...