Milan007 37 Napisano Mart 29, 2019 U prolazu, 69 postova Lokacija: Södertälje, Sweden / Beška (Indjija) Srbija Motocikl: Kawasaki Versys 650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima koji me znaju i oni koji me ne poznaju, imam 4 dana da dodjem iz Srbije do Svedske (Stockholm) pa me interesuju vasi predlozi. Naime trebalo bi da se bude u Subotu vece 06. 04 u Stutgartu a krenuo bi u petak. Mozda nesto preko Hrvatske pa Slovenija pa Austrija. Sta da se obidje, pogleda svrati.. Isao sam vec Stutgart Stockholm preko Rostocka i Malmöa pa bi probao nedelju i ponedeljak da izvozam preko zapadne Nemacke, Danske ukoliko je moguce.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 29, 2019 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kako ides, avionom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan007 37 Napisano Mart 29, 2019 U prolazu, 69 postova Lokacija: Södertälje, Sweden / Beška (Indjija) Srbija Motocikl: Kawasaki Versys 650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da, avionom iz Svedske za Srbiju, ali motorom se vracam nazad, krecem u petak iz Srbije, a do utorka bi trebalo da sam na poslu.. Posto je ovo forum o motorima, pretpostavio sam da ne moram da pisem cime idem, moja greska.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Mart 30, 2019 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi Pope, odustaješ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja_swe 31 Napisano Mart 30, 2019 U prolazu, 68 postova Lokacija: Gothenburg Motocikl: BMW R1200R x 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Zagreb, Maribor, Wels, Passau, Regensburg, Potsdam, Rostock, Gedser, Helsingör, Helsingborg ... i dalje znas :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan007 37 Napisano Mart 30, 2019 U prolazu, 69 postova Lokacija: Södertälje, Sweden / Beška (Indjija) Srbija Motocikl: Kawasaki Versys 650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A neki porodicni problemi, moram sa mojima biti ove godine gore. Mada ce mi nedostajati voznje sa vama, a tu je svakako 2020, mozda se vratim dole do tada.. Ninja swe cini mi sevda ce tako i biti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Mart 31, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si car.Ti si jedini koga poznajem sa toliko malo bajkerskog staza da ima toliko kilometar i takvog puta iza sebe.Jos koji put Srbija-Svedska i sama voznja tu po Srbiji ce ti biti kao odlazak u supermarket.Sretan put i sve najbolje ti zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan007 37 Napisano Mart 31, 2019 U prolazu, 69 postova Lokacija: Södertälje, Sweden / Beška (Indjija) Srbija Motocikl: Kawasaki Versys 650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da ne bi bio problem nikom da se upusti u ovakve voznje da finansije dozvoljavaju, i da vozis bez razmisljanja o troskovima. Ako me nesto opusta i volim da radim to je voznja mog versysa, i na to ne zalim pare.. Na leto imam neke duze rute isplanirane, al zavisi od mog posla ovde.. A i sa Crkvom sam se vamo povezao dosta za ova 2 3 meseca pa i to sada koci ove duze relacije.. Uglavnom svako dobro do sledecih zajednickih voznji.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan007 37 Napisano April 7, 2019 U prolazu, 69 postova Lokacija: Södertälje, Sweden / Beška (Indjija) Srbija Motocikl: Kawasaki Versys 650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ipak se odlucih da krenem u cetvrtak. Prvi dan Novi sad - Ljubljana. Drigi dan Ljubljana Venecija Trento. Treci dan Trento malo alpa pa Stuttgart. Sada sam u putu za Rostock, imam trajekt za Trelleborg u 22h, pa sutra Trelleborg - Stockholm.. Za sada od problema crkao punjac za telefon i navigaciju, i imao sam ispad sa scotlilerom posle prvog praznjenja, ostao skroz odvrnut.. Posle 1200km se ispraznila bocica, srecom bio sam u blizini Ulma i louis je radio pa sam dokupio jos plla litre ulja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan007 37 Napisano April 7, 2019 U prolazu, 69 postova Lokacija: Södertälje, Sweden / Beška (Indjija) Srbija Motocikl: Kawasaki Versys 650 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...