aca-ks 854 Napisano Mart 28, 2019 Zainteresovan, 297 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Другари, купио сам прилично добар примерак Пасата Б6, уколико неко жели заиста квалитетан и одржаван ауто зна шта треба да учини. 2007 годиште је, прешао је правих 250.000км, ја сам га купио и довезао из Базела. Задњи сервис му је одрађен летос на 238.000км, следећи је за 8.000км. Има сервисну књижицу, два кључа са даљинским командама, навигацију. У гепеку је комплет алата са компресором и новом еуро куком никада монтираном, унетом у АМСС. Уз ауто дајем и одличан резервни сет зимских пнеуматика Континентал, летње су исто добре Мишелин са алу фелнама од 17 инча. Мотор у њему је 2.0 8В БМП са Бош дизнама. За све друго што Вас занима можете ми писати или позвати на 0642860383 Тренутно нисам заинтересован за неку замену јер имам још један ауто. Цена за форум је 4.700е, на огласима је виша, наравно само наведите да сте са бјб. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 854 Napisano Mart 31, 2019 Zainteresovan, 297 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Ауто је продат, може кључ. Хвала! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...