Rostov 1 Napisano Mart 28, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GPZ 500 S Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, Vec duze vreme pratim razne teme sa ovoga foruma. Odlucio sam da Vam se pridruzim, jer sam od skoro postao vlasnik GPZ 500 S. Uz dosta rada na sredjivanju i dovodjenju u ispravno stanje, koristio sam se Vasim iskustvima. Hvala na nesebicnom deljenju iskustava. Nadam se da cu moci da Vam se oduzim, i pomognem svojim znanjima i iskustvom. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17125 Napisano Mart 28, 2019 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na forum. Vozim gpz500s vec 12. godinu ako ti treba nesto slobodno pitaj. Postoji tema specijalno za 500 kubika, zove se ER5 i gpz500 tako nesto pa imas dosta informacija i tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Mart 28, 2019 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao, okaci slike mezimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rostov 1 Napisano Mart 29, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GPZ 500 S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podrsci. Fotke su pre demontaze. Uglavnom u toku su opsezni radovi. Do sada je: -elektroliziran rezervoar i oblozen epoxidnom smolom. -predihtovana vodena pumpa i zamenjeni orinzi. -prefarbane viljuske, deklovi i auspusi. -zavaren lancanik frajlaufa. -ugradjen magnet 2ge generacije sa zzr 600 na koji je navaren reper. -ispoliran vizir. -skinut termo prekidac, trazim zamenski. -svecice, filter ulja, ulje, rashl. tecnost, kociono ulje... Imace tu jos igre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...