Motorcyclist 16793 Napisano Mart 28, 2019 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas me pita musterija ciji je ono motor napolju i kroz razgovor predstavi se kao Vlada iz Tovariseva, gde je i ona motocross staza. Saznao sam da je ovaj ili sledeci vikend drzavno prvenstvo u motocrossu u Beogradu? Ako neko zna nesto vise moze da napise a eto i za Beogradjane informacija pa ko voli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Mart 28, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan To je valjda u Lestanima, prosle godine je bilo u maju. Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16793 Napisano Mart 28, 2019 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam meni je covek rekao Beograd koliko sam cuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Mart 28, 2019 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Da, u Beogradu, naselje Lestane, ovog vikenda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Mart 28, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eve gu i kalendarПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...