N.F.S. 22476 Napisano Jun 8, 2024 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... prelivno lonce ispiramo na sledeci nacin, povratno crevo ustekamo sa gornje strane u prihvat oduska, sipamo vodu i muckaaaamo (vise puta, cep na mestu). Neki dodaju i malo sirceta u vodu, ja to ne radim niti preporucujem, ume plastika da puca posle. Kada nemam evidenciju zamena volim da ceo sistem isperem, prvo sipam baloncic ciste vode dok je sraf na pumpi odvijen, tako poteram stari antifriz, zatim ulijem preporuceni mix, sve zavijem i motor radi do ukljucenja ventilatora, gasim i cekam pola sata, ispustim... Ako mi se svidi sta je i kako izaslo radim zamenu i to je to. Po potrebi ponovim vise puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Jun 8, 2024 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan i posle opisanih radnji to izgleda ovako! Tecnost doliti (ipak) kada se sve ohladi u prelivno lonce ako treba, ne preko max podeoka.. Unutrasnjost hladnjaka bez naslaga i taloga, mi se svidja! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Jun 8, 2024 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je to za sada, da malo rasturam i spremim da od srede radim dalje, kada mi sve sto sam narucio pristigne! Do tada plastike slazem na krevet Srafite, vozite se i uzivajte drugari! I molim da se zapamti, onaj kome misli odlaze na "sta sipati u masinu i koji vizir staviti..." je blazen i covek bez problema, samo neka tako potraje... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Jun 8, 2024 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Razlika u boji led/halogen... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Jun 8, 2024 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stanje pod levim oklopima i rezervoarom. Sve sam vise ubedjen u istinitost kilometraze i jasno je da motor vodu/kisu video nije! Unutrasnjost kutije filtera vazduha i samih klapni u stanju novog, filter vazduha fabricki, narucio sam nov ali ovo je u super stanju. Konektori i njihovi kontakti.... Motor nisam prao niti bilo sta cistio, ovo sa slika zaticem! Sve ce naravno po sklapanju biti podmazano i tretirano. Dalje necu rasturati, dok stignu i svecice... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17573 Napisano Jun 8, 2024 Integrisan, 5181 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Koje led koristis ako moze link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Jun 8, 2024 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvoli, na svim su mi motorima zadnjih 5 godina... SIJALICA ZA AUTO LED H7 SET 2KOM 0110225 | Woby Haus Online WWW.WOBYHAUS.CO.RS - LED Sijalice, H7 - 20W, 2000lm - Kvalitetan tajvanski CSP čip - Radni vek: do 30000 sati 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Jun 8, 2024 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prodavac je stavio nov akumulator, doneo i racun, sve jedno bice zamenjen kvalitetnim i sa 180A startne struje. ( i sa ovim pali kao Honda da je, na dodir!) Iskren da budem prvi put vidim ovu marku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9601 Napisano Jun 8, 2024 (promenjeno) Drug član, 1959 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, verujem da jesi, ali ovo zaokruženo na slici, probaj da očistiš sa podnožja čepa i sa samog dihtunga na čepu. Zna da se desi da zbog toga i slabljenja opruge na čepu dođe do izbacivanja tečnosti kada se parkira motor nakon duže (agresivnije) vožnje... Neko je spominjao vizir, imao sam Givi DS410, sjajno je radio posao... Evo kako stoji.. Zanemariti gospodina ispred.. @Satelis Promenio Jun 8, 2024 član ProMaster 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Jun 8, 2024 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala na smernicama, svaka mi znaci! Da, sredio sam to naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 8, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. trazim ove tvoje LED-ice vec mjesecima po ebayu, aliexpressu, amazonu i nikako da nadjem. Imas li iskustva sa necim sto i mi "preko grane" mozemo nabaviti a da je dobro, da se daju fino ustelovati i da ne rasprsuju svijetlo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Jun 8, 2024 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih znao druze moj, moraces kao i ja, kupujes redno dok ne nadjes dobro... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2550 Napisano Jun 8, 2024 Drug član, 1237 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Crevce oduska iz prelivnog lonceta je bilo povuceno u vis i naslonjeno na desnu donju plastiku, sprovedeno pod motor, gde i treba da bude! Ulje tipicno za Ch, crno kao mazut , po boji bih rekao da je ili castrol power1 ili motul 7100, svakako dva ispiranja na po 1000km (sa zamenom filtera) mu sleduju. Katana mi je uvek agregat lepo ispirala... Lanac i lancanici nisu za zamenu a porucio sam set, sacekace bar jos 10k u kutiji.Ako ti pređeš 10K s jednim motorom, forum će da slavi :-) Kad se to poslednji put desilo sećaš li se? Ne zameri na šali.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Jun 8, 2024 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nemam vise emotikona Ma kakvo zameranje ljudi, ziva istaina... Ko me licno poznaje taj zna i razlog moje ne voznje. Nas dvoje, iskljucivo sopstvenim snagama gajimo jedno dobro i Bogu hvala zdravo/pravo dete. Skolarac, koji puno vremena zahteva. Draz sam nasao u ovome sto radim, bar se oko motora vrtim, odvezem se vikendom par stotina kilometara i to je! Elem, vidi kljesta! Na sva tri diska fabricke plocice... Bas sam sretan, bolje ubodem na ne vidjeno od nekoga ko gleda. Na klizacima mast, harmonika gume zdrave... Samo sam sprejom isprskao i cetkicom za zube sjaj vratio, nista tu ne menjam! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3283 Napisano Jun 8, 2024 Drug član, 812 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih prodavcu vratio ovaj motor. Pa ti nemaš šta da radiš na njemu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7505 Napisano Jun 8, 2024 Drug član, 3114 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan I po hladnjaku spolja izgleda da je prešao baš baš malo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1244 Napisano Jun 8, 2024 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan A ti Andrej 11 000 k.... Evo na ebay versys 650,2016. sa 1237 km. I to cak drugi vlasnik. Moguce je sve sem drvenog sporeta. Neso ne poznajemo se licno,ne znam cime se bavis,ali mogao bi ovako nesto uvoziti,sredjivati licno i sve potkrepiti fotografijama i prodavati. Ustedeces bar registracije na svakih 3 meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Jun 8, 2024 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mene ovaj motor, do ovog trena kosta 5500eura a jos se nisam dohvatio guma, prerade sedista, cekam paljevinu da obezbedi delove za servis vila, registracija... Kada satavim kofer, nosac, blatobran napred/nazad, vizir... Uradim sve sto sam planirao to ce glat izaci 6500e. Hvala na lepim recima zaista ali mislis da ce se meni isplatiti da ovaj prodam po normalnoj, trzisnoj ceni? Rad svoj na poklon dajem, neki bi majstor za ovo danas sto sam odradio uzeo 200eura! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Jun 8, 2024 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, grafigo je napisao: Ja bih prodavcu vratio ovaj motor. Pa ti nemaš šta da radiš na njemu. Zahvalio se coveku danas! Bas, bas sam zadovoljan saradnjom, od mene ima plus Sto se tice mojih prodaja, dodatnu tezinu (cenu) treba da ima to sto se od mene kupi poznato a ja sebi narucujem (vecinom) macku u dzaku pa sta me snadje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3283 Napisano Jun 8, 2024 Drug član, 812 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa Brankom kako moze oko softvera da ti pomogne. V650 ima nezgodan prelaz izmedju on i off stanja gasa i zna neprijatno da iznenadi, a to može mapama da se ispegla. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1244 Napisano Jun 8, 2024 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne isplati se,ali ko zna. P.S. Covek kad si mu poslao slike rasklopljen motora,ostao bez teksta. Nek on tebe sluzi ,ne kako si zamislio,nego KOLIKO si zamislio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Jun 8, 2024 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Branko ce sigurno (i rado sa moje strane) biti aktivno ukljucen (vec jeste). Da prvo ja odradim mehanicki sta treba i mora, da ga registrujem i vozim malo. Tek cu onda znati sta i gde treba da se "pegla". Svakako cu javiti ako napravimo neki pomak u mapiranju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Jun 8, 2024 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, DaliborBP je napisao: Nek on tebe sluzi ,ne kako si zamislio,nego KOLIKO si zamislio Ovu cu frazu zapamtiti i koristiti. Lepa misao, hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 8, 2024 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa Brankom kako moze oko softvera da ti pomogne. V650 ima nezgodan prelaz izmedju on i off stanja gasa i zna neprijatno da iznenadi, a to može mapama da se ispegla.Uh da, ovo sam zaboravio. Ja sam svog „popravio“ BoosterPlug-om i drugi motor dobio. Vjerujem da se dobrim remapiranjem moze to i dosta bolje rjesiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Jun 9, 2024 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Glada Marina dok rasturam pa kaze, "Kao da si ga od sebe kupio! " Ovo je zateceno stanje, svecice nisam cistio niti ih bilo kako prebrisao (zamenicu ih denso ekvivalentom ali iskreno nije bilo potrebe), ovakve sam odvio! Puder na gumama bobina, da ne zalepe, klapne nista necu dirati... Iskreno bas sam iznenadjen da ovako nesto kupim od preprodavca! 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...