rus022 1075 Napisano Decembar 16, 2021 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan To stize u paketu sa navigacijom,punjac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8196 Napisano Decembar 16, 2021 (promenjeno) Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Da, vidim da se preko njega napaja ali se i kači na nosač. Kad se negde zaustaviš skineš navigaciju, a punjač ostaje na nosaču, jel da? Punjač ili nosač - terminološke razlike. Na KP ih uglavnom zovu nosači navigacije: Promenio Decembar 16, 2021 član DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Decembar 16, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Zovu ljudi nosac i jedno i drugo... Ono na motoru bi onda bio nosac nosaca navigacije Punjac ostaje na motoru, ne smeta mu nista. Cak za ovaj Garminov postoji i poklopcic koji ide na mesto navigacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8196 Napisano Decembar 16, 2021 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Punjač-nosač nebitno, nego gledam šrafljenje pozadi na ovom TomTom "punjaču" i rupe se poklapaju sa mojim nosačem, tako da je rebus rešen. Pretpostavljam da je to neki standard i da je i kod Garmina isti klinac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9650 Napisano Decembar 16, 2021 Drug član, 1963 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Punjač-nosač nebitno, nego gledam šrafljenje pozadi na ovom TomTom "punjaču" i rupe se poklapaju sa mojim nosačem, tako da je rebus rešen. Pretpostavljam da je to neki standard i da je i kod Garmina isti klinac. Kada sam ja imao motor, onako izistinski motor, da ne kažem V1000, on je imao fabrički TomTom navigaciju. Tj. Mogao si iz Kawe da poručiš sa navi i dobiješ TT, tako da pretpostavljam da su nastavili saradnju, pa otuda i takvi nosači.Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1075 Napisano Decembar 16, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Neka kombinacija rupa mora da se pogodi Promenio Decembar 16, 2021 član rus022 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 18, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene isto kao kod draganNS nedoumica rešena....hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uglješa B. 63 Napisano Januar 21, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Feketić/Studenica Motocikl: Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi mi se motor,a stisao sam se za pare jer čekam neko zidanje i renoviranje. Uglavnom,olabavih danas malo ruku i odmah mi je lakše i ispunjeno se osjećam. Nije udoban kao Vstrom koji bi mi možda najviše odgovarao,ali tek treba da se vozimo. Prelijep mi je,kočnice su VRH,stanje ekstra. Zamijenjen akumulator,čekam zadnju gumu. Jednu sezonu sam vozio Panevropu,volio bih da je opet imam u garaži,ovo mi je drugi motor do sad. Mislim da ću mu mijenjati vizir i stavio bih štitnike za ruke,sviđa mi se kako mu stoje. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Januar 24, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motoric. Ja sam ga imao kratko ali bese nam bas slatko. Nek je sa srecom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9650 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 1963 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motoric. Ja sam ga imao kratko ali bese nam bas slatko. Nek je sa srecom. Prodao si Većka ??? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Januar 27, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, ProMaster said: Prodao si Većka ??? Sent from my iPhone using Tapatalk Morao sam. Zadesila ga je nesrecna sudbina. Otisao je u komadima kod novog vlasnika.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3283 Napisano Januar 27, 2022 Drug član, 812 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Pricas o 650 ili o 1000? Ti sad vozis 1000 koliko sam ispratio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Januar 27, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, grafigo said: Pricas o 650 ili o 1000? Ti sad vozis 1000 koliko sam ispratio? Ako pitas mene da, pricamo o 650. A 1000 ne vozim niti cu. 4 redni ne volim, ako je V onda moze Promenio Januar 27, 2022 član lestra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5682 Napisano Januar 27, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1752 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Malo je jeo bunike pa nzn šta priča, ne zamerite mu. Neće 4 redna u 1000 ccm, pa može li bolje. Dok proba promeniće mišljenje. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3283 Napisano Januar 27, 2022 Drug član, 812 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan E svasta. Ruku na panj bi stavio, ja tebe imam u glavi na nekoj beloj hiljadarci. Ko zna sa kime sam te zamenio u glavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5682 Napisano Januar 27, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1752 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pomešao si ga sa Dragančetom iz NsPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3283 Napisano Januar 27, 2022 Drug član, 812 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan E jbg. Sad ih imam dvojicu na belim V1k. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8196 Napisano Januar 27, 2022 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Juhuuuu, samo vas posmatram... 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9650 Napisano Januar 27, 2022 Drug član, 1963 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, lestra je napisao: Morao sam. Zadesila ga je nesrecna sudbina. Otisao je u komadima kod novog vlasnika.... Sta si uradio crni sine ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Januar 28, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, ProMaster said: Sta si uradio crni sine ???? Ukratko, covek isparkiravao, nije video motor iza sebe, udario ga bez stajanja (skoro pregazio), izlomio celog, i kupio ga odmah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8196 Napisano Januar 28, 2022 (promenjeno) Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Sa ubeđivanjem, ili bez ubeđivanja? Promenio Januar 28, 2022 član DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Januar 28, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Nole Bg said: Neće 4 redna u 1000 ccm Ne mogu da svarim taj zvuk zujanja 4 cilindra. Volim da Trese Lupa Udara!! Kao sto je nekad.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 28, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Није то зујање, тако ради исправан мотор, сваки такт му се зна, нема непредвиђеног, изненадног трешења, лупања, ударања! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Januar 28, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, DraganNS said: Da ubeđivanjem, ili bez ubeđivanja? Bez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 28, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 21.1.2022. at 22:09, Uglješa B. je napisao: Vozi mi se motor,a stisao sam se za pare jer čekam neko zidanje i renoviranje. Uglavnom,olabavih danas malo ruku i odmah mi je lakše i ispunjeno se osjećam. Nije udoban kao Vstrom koji bi mi možda najviše odgovarao,ali tek treba da se vozimo. Prelijep mi je,kočnice su VRH,stanje ekstra. Zamijenjen akumulator,čekam zadnju gumu. Jednu sezonu sam vozio Panevropu,volio bih da je opet imam u garaži,ovo mi je drugi motor do sad. Mislim da ću mu mijenjati vizir i stavio bih štitnike za ruke,sviđa mi se kako mu stoje. znamo bivšeg vlasnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...