vitez_koja 30 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia SMV 750 DORSODURO Engine: Aprilia Four stroke longitudinal 90° V twin. Liquid cooling. Double overhead camshaft with mixed gear/chain drive; four valves per cylinder. Fuel: Unleaded petrol. Bore x stroke: 92 x 56.4 mm Total displacement: 749.9 cc Compression ratio: 11 : 1 Maximum power at the crank: 70 kW (95 hp) at 9000 rpm. Maximum torque at the crank: 8.25 kgm at 7000 rpm. Fuel system: Integrated engine management system. Injection with Ride by Wire technology control of the throttle bodies Ignition: Digital electronic, integrated with the injection Starting: Electric Exhaust: Two in one system in 100% stainless steel with three-way catalytic converter and Lambda probe Generator: 450 W at 6000 rpm. Lubrication: Wet sump Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Krajnje lep, zestok i beskompromisan motor! Nazalost, sumljam u njegovu prakticnu stranu. Idealno bi bilo da ga neki prijatelj poseduje, a ja da ga provozam kad mi se oce! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo vec http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11882.msg160776#msg160776 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Bilo vec http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11882.msg160776#msg160776 Dobro,sto se odma` ljutis? ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,sto se odma` ljutis? ;) Ne ljutim se, vec samo kazem da ima tema o tom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo me podseca na Hypermotard...lepa masina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve će više motora da te podseća na supermotard. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 7, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ovo je prava masina za mene... :) ovo nebih prodao..ni za zivu glavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan meni se generalno sm motori najvise svidjaju,tako da mi je ovaj itekako lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan predivna je stvarno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Testirali su je u Motorradu tj. Motoreviji... Hrvatskom izdanju u najnovijem broju.....dobila je izuzetno pozitivne ocene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad primetih da je ovo "jednosed" ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo me podseca na Hypermotard...lepa masina! uzede mi rec iz usta.. ;D Tek sad primetih da je ovo "jednosed" ??? jeste!! nema onaj povez preko sedista, a to je, kako sam cuo, za suvozaca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1931 Napisano Maj 8, 2008 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad primetih da je ovo "jednosed" ??? Jbg, a meni devojka bas voli da se voza na tocku. Ja bih bas voleo jedan da vidim koliko nije praktican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 8, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dooo J.... !!! ;D SPRAVA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo me podseca na Hypermotard...lepa masina! Mene bas ne podseca na hypermotard. On mi je extremno gadan za razliku od aprilije koja mi je njam, njam. A oprema za dvosed spada u dodatnu opremu tako da ima resenja. Bas sam nocas u trecoj citao o njoj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 9, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Uh, sto je motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 9, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Voz'o bi ga na keca! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 9, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Voz'o bi ga na keca! ;D Sta, ima samo jednu brzinu? ??? ??? ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lepo motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexxx 0 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Veliko Gradište Prijavi odgovor kao problematičan LEP. ali za tu kintu pre TUONO, do bola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 9, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar trebao da ga pazari i nije ga bilo kod nas.. Onda se nesto dvoumio da li da uvozi iz amerike, ali na kraju uze XTX-a.... Ko bi ga prodao u srbiji kao polovnog za te pare, tj ko bi ga kupio... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 10, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Voz'o bi ga na keca! ;D Sta, ima samo jednu brzinu? ??? ??? ??? ;D ;D ;D Ma ne, na zadnjem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jun 1, 2008 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad primetih da je ovo "jednosed" ??? može da se doplati da bude dvosed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...