drs 16208 Napisano Mart 9, 2019 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Korišćen, 3.500 RSD. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 9, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Moji su se navozali na takvom. Ubedjen sam da izmedju ostalog zbog iskustva na tom biciklu deca nisu imala nikakav problem da krenu da voze pravi bicikl bez tockica. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Mart 9, 2019 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Za koji je to uzrast?.. Uzeo bi klincu, 2,5 god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 9, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Moj je isto 2.5 i juri ga bez problema. Otprilike je to taman da krenu polako da traže balans. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Mart 9, 2019 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan To je onda to, kupljeno. Samo ako si rad poštovani oglasivacu da se strpis do četvrtka, tad imam neka posla u BG pa da svratim i po tu trkacku masinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Mart 9, 2019 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema, čeka te. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Mart 9, 2019 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Savan je napisao: Moji su se navozali na takvom. Ubedjen sam da izmedju ostalog zbog iskustva na tom biciklu deca nisu imala nikakav problem da krenu da voze pravi bicikl bez tockica. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Nema sta da budes ubedjen, to je cinjenica. Ovi mali gur gur su keva za ravnotezu. Pomocni tockici na obicnom bajsu su smrt za napredak deteta sto se tice balansa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1779 Napisano Mart 9, 2019 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nauči dete i sa njima, al' mora mnogo da se trči pored ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Mart 9, 2019 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, drs je napisao: Nema problema, čeka te. Hvala na strpljenju, cujemo se, gledamo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...