dj.stefan7 3 Napisano Februar 25, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki Gsf 600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. Interesuje me Honda cb 500, hornet 600 i ako budem imao dosta srece vfr800. Godiste 00,01,02,03. Budzet je negde do 2000e. Ukoliko neko ima nesto slicno, javite. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 25, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drug prodaje... Mehanički u perfektnom stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Februar 25, 2019 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U toj ceni gledaj CB500 i da ti ostane para za sredjivanje ako je potrebno i eventualno opremu ako je namas. Ako ti je prvi motor. Slatko ces se navozati koju sezonu dok ti ne dosadi, a neces imati veliki trosak niti ces izgubiti na ceni kasnije kad budes prodavao. Ako se zaletis pa kupis nesto slabije izdanje Horneta ili VFRa, moze da se desi da ti treba jos par stotina eura da ga dovedes u pristojno stanje. Ali ako si strpljiv, lagano ceprkaj. VFR je skup poprilicno, sa razlogom. Isto tako je dosta skuplji od CBa ako mu treba pun servis/gume. Isto vazi i za Horneta (dimenzije guma, vise svecica, karburatora ako treba sredjivanje... Na to sam mislio pod sredjivanje) Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dj.stefan7 3 Napisano Februar 26, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki Gsf 600 Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugar. Isto i ja razmisljam, ali se malo zanosim, racunam na faktor srece. Put do vfr-a cu najverovatnije krciti preko cb-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...