Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav od "buduceg bikera"

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova

Pozdrav svima

Ja sam jos jedan novajlija kojem se smucila gradska guzva, manjak parkinga, gradski prevoz....

Nisam nikad seo na motor ali ozbiljno se spremam. Procitao sam dosta korisnog na ovom forumu ali bi sad vec da postavim neko pitanje... pa eto mene!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 8 postova

Hvala svima na dobrodoslici!

Vec sam postovao po malo... a i konacno otvorio svoju temu (oglas).. dakle doslo vreme da pazarim nesto.

Nikako skuter, iz nekog razloga imam veliku odbojnost prema njima. Nekako me najvise privlace supermoto i enduro motori,  i to oni pravi  ;) ... ali za prvu sezonu mislim da ne bi bilo lose da se vozikam na nekoj 125-ici... pa cemo da vidimo. Mozda za godinu ili dve padne XTX.

Hvala svima jos jednom.

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Hvala svima na dobrodoslici!

Vec sam postovao po malo... a i konacno otvorio svoju temu (oglas).. dakle doslo vreme da pazarim nesto.

Nikako skuter, iz nekog razloga imam veliku odbojnost prema njima. Nekako me najvise privlace supermoto i enduro motori,  i to oni pravi  ;) ... ali za prvu sezonu mislim da ne bi bilo lose da se vozikam na nekoj 125-ici... pa cemo da vidimo. Mozda za godinu ili dve padne XTX.

Hvala svima jos jednom.

Dobrodosao i od mene...

U istoj smo situaciji..samo cu ja izgleda malo kasniti sa nekom kupovinom...Prvo lagana obuka ne nekom maxi skuteru,pa posle neki enduro :)

• Svrati ponekad, 282 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE500

samo napred, dobrodosao!

pa mozda bude i neki supermoto!

malo zabave po gradu nikad nije na odmet  ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja