Jump to content

Moto Zajednica

masno kućište filtera 2t minareli

Recommended Posts

• Ne silazi, 2915 postova

Motor sky trevis-longija minareli 50 ccm 2t. Ima 5500 km na satu iz 3 godine.Motor dobro radi osim kvara svećice pre nekih 1000 km.Tad sam i prvi put skinuo kućište filteta i očistio filter koji je bio taman kako treba za tu kilometražu a kućište mislim da nije bilo uopšte masno osim možda jaako malo na dnu.Kućište i filter pravilno vraćeni.

U kasnijoj vožnji da li brzo ili kasnije neznam se javili tragovi od ulja na ulasku creva za vazduh u kućište-dobro dihtuje i kad sam rasklopio posle jedno 500 km bilo je i unutra dosta masno ali ne previše da baš curi na sve strane.Posle jedno 200 km opet tragovi ulja na spoju creva i kućišta .Obriso sam bez skidanja .Posle 200 km opet.

Šta se dešava koji je razlog tog zamašćivanja.Ulje meša mešač i potrošnja ulja mi deluje normalno -nevidim povećanje potrošnje u kantici.

Da li se možda spoj creva i kućišta razdihtovo ,iako ja to nevidim.Pretpostavljam da bi se čulo po po zviždanju vazduha pa iako de to desilo zašto se sad na 150-200 km pojavljuje to ulje.U vožnji je sve normalno neosećam nikakve promene.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja