sasa ns 1 3067 Napisano Februar 16, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor sky trevis-longija minareli 50 ccm 2t. Ima 5500 km na satu iz 3 godine.Motor dobro radi osim kvara svećice pre nekih 1000 km.Tad sam i prvi put skinuo kućište filteta i očistio filter koji je bio taman kako treba za tu kilometražu a kućište mislim da nije bilo uopšte masno osim možda jaako malo na dnu.Kućište i filter pravilno vraćeni. U kasnijoj vožnji da li brzo ili kasnije neznam se javili tragovi od ulja na ulasku creva za vazduh u kućište-dobro dihtuje i kad sam rasklopio posle jedno 500 km bilo je i unutra dosta masno ali ne previše da baš curi na sve strane.Posle jedno 200 km opet tragovi ulja na spoju creva i kućišta .Obriso sam bez skidanja .Posle 200 km opet. Šta se dešava koji je razlog tog zamašćivanja.Ulje meša mešač i potrošnja ulja mi deluje normalno -nevidim povećanje potrošnje u kantici. Da li se možda spoj creva i kućišta razdihtovo ,iako ja to nevidim.Pretpostavljam da bi se čulo po po zviždanju vazduha pa iako de to desilo zašto se sad na 150-200 km pojavljuje to ulje.U vožnji je sve normalno neosećam nikakve promene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...