Vitez Koja 233 Napisano Februar 14, 2019 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su vasi utisci za ove dve kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1935 Napisano Februar 14, 2019 Drug član, 2884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kx4 treću nosim menjam na 2-3 godine. Žena drugu ona manje koristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Februar 15, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam kx4 već 4 godine, unutrašnjost se nije ofucala,nije bučna,za te pare ( 50€ u Louisu) odlična Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 469 Napisano Februar 15, 2019 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan KX5 je odlicna kaciga. Nosio sam je 4 god. I sada je povremeno nosim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...