m.milivojevic 2027 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, na savet @Slammer još od prošle godine, želeo bih da ofarbam ralicu u fabričku plavu boju. @Slammer je bio veoma ljubazan i poslao mi je šifru boje, kao i prodavnicu koja može napraviti istu, ali imam problem, što niko ne pakuje u sprej (a ja kompresor nemam). Da li znate, kome bih mogao da se obratim, da mi prefarba ralicu (kao i da mi da informacije koliko boje da kupim). Hvala unapred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2027 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pomenuh, ali podrazumeva se da uslugu plaćam :-)Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Februar 5, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodavnica autoboja u Ustaničkoj ulici, na uglu sa Grčića Milenka je pakovala boje u sprej, posebno boju, posebno bezbojni lak. To su radili pre par godina, ne znam dali to rade i danas ali možeš tamo proveriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 5, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 063 7545 846 Bane sa Miljakovca 3.Moja topla preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Februar 6, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u Zemunu ima radnja u kojoj pune sprejeve. Nalazi se u Bivšoj Jakuba Kuburovića sad Prilaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2027 Napisano Februar 6, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u Zemunu ima radnja u kojoj pune sprejeve. Nalazi se u Bivšoj Jakuba Kuburovića sad Prilaz.Koja?Ja sam u karadjordjevoj u Zemunu...Hvala jos jednom svimaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Februar 6, 2019 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan E pa blizu ti je. Kad uđeš u ex Jakuba i kreneš ka Prvomajskoj sa leve strane posle jedno 100m je radnja koja prodaje sve za farbanje, boje, šmirgle, polir paste ... Čim prođeš one stepenice za Kalvariju, posle njih prvi lokal sa leve strane ulice. Nadam se da je jasno. Doduše nisam tu punio sprejeve par godina ali mislim da ih pune još uvek. Promenio Februar 6, 2019 član ZEMZEM zaboravio da ubacim sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Februar 6, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6116 Napisano Februar 6, 2019 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet je da ne radis sprejem taj deo. Nisko je skuplja svakojake necistoce, a moze i benzin da se slije dole posle sipanja i eto belaja. Ostace trag po boji ako benzin predje preko. Dok kad uradi farbar nece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 6, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, ZEMZEM je napisao: Kod mene u Zemunu ima radnja u kojoj pune sprejeve. Nalazi se u Bivšoj Jakuba Kuburovića sad Prilaz. Za njih mogu da podvrdim da odlično rade, boje su im jako kvalitetne, i naprave identičnu po uzorku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano Februar 6, 2019 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Niske said: Prodavnica autoboja u Ustaničkoj ulici, na uglu sa Grčića Milenka je pakovala boje u sprej, posebno boju, posebno bezbojni lak. To su radili pre par godina, ne znam dali to rade i danas ali možeš tamo proveriti. u ovoj radnji imaju neki uredjaj koji kao snimi boju i onda pravi identicnu boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2027 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala mnogo na svim savetima i hvala @Djole Rs na ponudi da pomogne, ali smo daleko. Kontaktiraću Bana sa Miljakovca po preporuci @sashac samo još farbu da smiksam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 8, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, m.milivojevic je napisao: Hvala mnogo na svim savetima i hvala @Djole Rs na ponudi da pomogne, ali smo daleko. Kontaktiraću Bana sa Miljakovca po preporuci @sashac samo još farbu da smiksam. On ce ti umiksa farbu,nemoj da se mucis uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 8, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, bocca_bastard je napisao: A sta radi? I pripremu i sve? sve...Odradi sa drugarom i nalepnice ako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzudi 7 Napisano Maj 4, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ninja636 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nabavio zadnji blatobran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...