Vele05 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto hieroglifski rekoh u naslovu,treba mi motor 125 ccm,manje od 10000km,da nije neki deda i da je do 1600e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e pa drugar to za te pare nemos naci...jel? ae pls malo se ukljucite...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar niko nema sta da predlozi...moze i nesto losije,samo da imam ponude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17725.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17725.0 motor je 150ccm :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 692 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ciao.ponuda cagiva aletta oro 125 ccm,17.5 kw,gume nove,dupli disk napred brembo,2T motor presao oko 12000 km godiste 1988.lanac i lancanici super, dovezen iz Italije sredjen za sezonu.zahteva mala ulaganja(malo krpe i polir-paste i to je to).gazi recku od 160 km/h!!!nije carinjen,cena 800 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ciao.ponuda cagiva aletta oro 125 ccm,17.5 kw,gume nove,dupli disk napred brembo,2T motor presao oko 12000 km godiste 1988.lanac i lancanici super, dovezen iz Italije sredjen za sezonu.zahteva mala ulaganja(malo krpe i polir-paste i to je to).gazi recku od 160 km/h!!!nije carinjen,cena 800 eura imas PM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beki235 0 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Padina Prijavi odgovor kao problematičan evo ja ti nudim moju Cagivu mito 98 god,18000 presla, ima 43 ks ide ko luda.Sad sam radio servis ono klip i bocni lezajevi ... pa je trenutno razradjujem...Cena je oko 1950 ali nije fiksna,pa ako te intresuje ti reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan proble je sto nemam ni blizu tliko para..... :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beki235 0 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Padina Prijavi odgovor kao problematičan pozovi me na 062/1362-522 ako si zaintresovan pa da popricamo....da smislimo nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Komsija prodaje neku Apriliu 125 oko 37000 ,mislim1990, cini mi se oko 1300e. Pitacu ga za detalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan fala...sad razmisljam da kupim nesto nove...ne znam...nisam pametan :-\...al pitaj ti u svakom slucaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=19350.0 Milim da ako dodash malo para da cesh imati extra motor... NIje zato shto vozim tu marku ali misli da je motor dobar a delovi su makar za moj model dosta jeftiniji nego od nekog japanca ili slichno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e,nemas pojma kako bi ga posedovao ali jos nemam ni 1400...tako da cu imati priblizno tome(1800) na zimu..... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da je chovek spreman na dogovor, nishta te ne koshta da ga nazovesh, mozda ti da na rate?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da je chovek spreman na dogovor, nishta te ne koshta da ga nazovesh, mozda ti da na rate?? ;D navacu ga u skorojoj materialnoj prilici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna konstatacija sa moje strane. Delovi za MITA JESU skupi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zato i imam dilemu.... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia AF1 125ccm 1990 god 37000 km 1350e bez ulaganja sedi i vozi Po meni je motor u dobrom stanj, vozio sam ga malo lepo ide,mada to je drugi brzinac na koji sam seo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan primljeno k'znanju...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 692 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ciao.stigla rs-ica od 50 ccm.ofarbana ,kao nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...