supatje 103 Napisano Januar 28, 2019 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Cao, jel ima/imao neko Karoo Street mozda, kakva su iskustva? Sada vozim Tourance NEXT koji je pri kraju, a obzirom da prilicno cesto na voznjama sidjemo sa asfalta na blagi off, razmisljam da uzmem nesto malo grublje. Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel 23 10 Napisano Januar 29, 2019 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao, jel ima/imao neko Karoo Street mozda, kakva su iskustva? Sada vozim Tourance NEXT koji je pri kraju, a obzirom da prilicno cesto na voznjama sidjemo sa asfalta na blagi off, razmisljam da uzmem nesto malo grublje. Pozdrav...Imao sam na Stromu Karoo3 i nepreporučam. Sad su gore TKC 80 i puno bolja guna...pa čak i za zavoje!Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Januar 29, 2019 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Sorry za off,citam ovako sanjiv naslov teme, razmisljam u sebi jbt kakva sad ova rasa psa tek posle ukapirao da su gume u pitanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Januar 30, 2019 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Karoo 3 i TKC 80 mi je previse offroad. Karoo Street bi trebalo da bude slicnija prvom Tourance-u koji je vise orijentisan offu od Next-a, a opet odlican i na asfaltu. Zato bih voleo da cujem utisak od nekoga ko je imao bas Karoo Street. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1668 Napisano Januar 30, 2019 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako na prvi pogled guma je preslikana Conti Escape, koja je bila ok sa cenom prosle godine, pa mozes i nju da uzmes u obzir. Na sajmu je prodavac bas ishvalio, iako sam ja bio zagrejan za TKC 70. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...