CAJA 1168 Napisano Januar 26, 2019 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju očuvan Hein Gericke dvodelni tekstilni moto kombinezon XXL veličine.CENA 10 000 rsd 065 576 12 04Nigde nije iscepan, pohaban i slično,poseduje sve protektore na ramenima, laktovima, leđima i kolenima,fabrički je bez zimske postave.Najmerodavniji način da vidite da li če vam odgovarati jeste da uporedite neko vaše slično odelo sa dole datim dimenzijama. U slučaju da poručite i da vam ne odgovara možete mi vratiti paket a ja ću vama novac. Približne dimenzije kombinezona: JaknaŠirina ramena od šava do šava:58cmŠirina grudnog dela(od pazuha do pazuha):66cmDužina rukava spolja od šava ramena do zgloba:67cmDužina rukava od pazuha do zgloba:57cmDužina jakne napred(sa kragnom):58cmDužina jakne nazad sa kragnom :77cmŠirina jakne dole(ima zatezače):58cmPantaloneŠirina u struku:50 cmDužina nogavice spolja:109 cmDužina nogavice unutra:81cmŠirina u predelu butine: 33cmZa više informacija slobodno pitajte! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Februar 4, 2019 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Nije fiskna cena,više je stvar dogovora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ali jakna nije HG vec RACER i nimalo nije losija. Imam istu samo za broj vecu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Februar 5, 2019 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam baš pogledao,da u pravu si sličan je da ne kažem isti dezen pa nisam obraćao pažnju. Cena 7000 dindži ko ne voli da se cenka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Februar 7, 2019 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Može zamena za električne cigare ako neko ima viška(mod sa integrisanom baterijom+atomizer). Meni se moj raspao pa mi treba drugi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Februar 8, 2019 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je to zakrpa na pantalonama na zadnjoj slici ili bar deluje kao zakrpa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Februar 9, 2019 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Nije zakrpa,niti je našivano šta,celo je odelo. Anti slip materijal,čest dosta na tekstilnim pantalonama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Februar 10, 2019 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...